Jogi válaszlépések a városrombolók ellen

Olyan mértéket öltött a városrombolók hecckampánya és hazugságáradata, hogy jogi válaszlépéseket fontolgatnak mindazok, akiket megrágalmaztak – jelentette ki T. Mészáros András polgármester szerdai sajtótájékoztatóján.

Hasonló tartalmaink:

– Egy Tatabányán élő bukott LMP-s képviselőjelölt, Gutai Zsolt; egy érdi, szintén bukott képviselő és bukott polgármester-jelölt, ingatlanspekuláns, Falusi Ferenc, aki évek óta nem tud elszámolni több millió forint közpénzzel – amelyen a trianoni emlékmű zászlótartó rúdját kellett volna megmentenie és helyreállítania –; egy sokadrangú építész, Varga Illés Levente, aki nem kapott állást a Polgármesteri Hivatalban, árasztják el hazugságokkal Érdet. Pitiáner emberek pitiáner törekvéseiről van szó, egyetlen motivációjuk van: a sértettség és a bosszú.

Nem fogok velük vitatkozni a továbbiakban. Ezek a sikertelen, sértett és bukott emberek oly mértékben próbálják a csatornázási programot, városépítési projekteket, közösségépítést lejáratni, hogy úgy érezzük: jogi útra kell terelnünk ezeket az ügyeket – tette hozzá T. Mészáros András, aki azzal zárta szavait: agresszív vagy épp humoros válasz helyett ki fogják használni a jog adta lehetőségeket.

Címkék