Menekülés a győzelembe!

Lecsúszott az NB III Nyugati csoportjának éléről az Érdi VSE, hiszen hiába szerzett ugyanannyi pontot és hiába jobb gólkülönbsége, mint a Videoton FC II-nek, a magyar labdarúgásban a több győzelem fontosabb szempont.

Hasonló tartalmaink:

A Merkantil Bank Liga NB II-ben már a tizenegyedik fordulót rendezik, melyben október elsején 15 órakor a Budaörs a Zalaegerszegi TE FC csapatát fogadja Tatabányán. Bognár György csapata Sajbán Máté tíz bajnoki góljával három győzelemmel, három döntetlennel és három vereséggel állt a tabella tizenharmadik helyén, míg a Zala megyei csapat csak három ponttal előzi meg a BSC-t, így egy hazai sikerrel zárkózhatnának Tányéros Ádámék.

Merkantil Bank Liga NB II, 11. forduló
10.01., 15.00:
Budaörs–ZTE FC

Az NB III-ban csak egyetlen együttes van az Érdi VSE mellett, amely még nem kapott ki, hiszen a Keleti csoportban érdekelt Monori SE sem talált legyőzőre hét kör után. Az érdiek ezúttal az újonc Tintahalak SE-Szabadkikötőt fogadják, amely ígéretesen kezdte az idényt, mivel első három meccsét egyaránt megnyerte, azóta azonban négy vereséget számlál, s a másodikról a tizenegyedik helyre csúszott vissza. Tovább rontja a vendégek esélyeit, hogy a korábbi érdi, Németh Gábor múlt héten ötödik sárga lapját gyűjtötte be, míg a két kiállított, Baksa Ákos és Révész György sem léphet pályára a vendégektől, míg Limperger Zsolt csak a hárommeccses eltiltást kapó Kárász Krisztiánra nem számíthat.

– Szeretnénk itthon tartani a három pontot, jól focizni. Ráférne a hazai közönségre, hogy itthon nyerjünk, bízom benne, hogy sikerülni fog! A Tintahalaknak lesz egy pár eltiltottjuk is, de nem tudom milyen felfogásban fognak játszani, arra számítunk, hogy mi fogunk dominálni. Remélem, hamar betalálunk és azon vagyunk, hogy hozzunk le egy meccset, amin nem kapunk gólt – fogalmazott az erdivse.hu-nak Limperger Zsolt.

NB III, Nyugati csoport, 8. forduló
09.30., 15.00:
Érdi VSE–THSE-Szabadkikötő

A Pest megyei első osztályban kisebb lejtmenetben lévő Százhalombattai LK-nak meg van a lehetősége a javításra a múlt heti, Tápiószecső elleni hazai zakót (0–5) követően. Rácz László együttese ígéretesen kezdte az idényt, ám elmúlt négy meccsén háromszor vereséget szenvedett, így jelenleg csak a kilencedik helyen áll, igaz, az aktuális ellenfél, a Gödöllői SK sincs kifejezetten jó formában, miután legutóbbi négy fellépésén kétszer tudott döntetlent játszani két vereség mellett, s öt pontjával csupán a tizenkettedik.

Pest megyei I. osztály, 8. forduló
09.30., 15.00:
Gödöllői SK–Százhalombattai LK

Az éllovas és a sereghajtó vendégeként. Hat fordulót követően még hibátlan mérleggel áll a Pest megyei másodosztály déli csoportjának élén a Felsőpakonyi KSE, amelyhez hétvégén a Diósdi TC látogat. A harmadosztály délnyugati csoportjából feljutó DTC pedig elmúlt négy meccsén nem talált legyőzőre, igaz egy siker mellett háromszor játszott döntetlent. A Törökbálinti TC pedig a sereghajtó, hat meccsből hat vereséggel álló Tököl VSK második csapatához látogat, így a tabellán negyedik TTC-nek jó esélye van a győzelemre.

Pest megyei II. osztály, Déli csoport, 7. forduló
09.30., 15.00:
Felsőpakonyi KSE–Diósdi TC
10.01., 15.00: Tököl VSK II–Törökbálinti TC

Elmarad a(z egyik) térségi derbi. November másodikán, a pályaválasztói jog felcserélése után Érden kerül megrendezésre a Tárnok BKSK–Érdi VSE II mérkőzés a Pest megyei harmadosztály délnyugati csoportjának hatodik köréből. Azért a másik térségi rangadót megtartják, hiszen a Dunafüred-Százhalombatta az éllovas Sóskút SKE-t látja vendégül.

Pest megyei III. osztály, Délnyugati csoport, 6. forduló
10.01., 15.00:
Dunafüred-Százhalombatta–Sóskút SKE

 

 

 

 

Címkék