Otthon is elkezdi a Delta!

Első hazai mérkőzését játssza az NB II Középcsoportjában a Delta RSE Érd női röplabdacsapata, amely a Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokában látja vendégül a Szeged RSE-t.

Hasonló tartalmaink:

LABDARÚGÁS

A labdarúgók programja ide kattintva érhető el!

KÉZILABDA

A magyar női kézilabda-válogatott vasárnap Minszkben lép pályára Fehéroroszország ellen a 2018-as franciaországi rendezésű Európa-bajnokságra való selejtezőben, a hetes csoportban 13.30-tól. Janurik Kingáék mellett hétvégén Jamina Roberts a svédekkel a Feröer-szigetekre látogat, Katarina Krpezs-Slezák Szerbiával Macedóniában, Mireya González a spanyolokkal pedig Litvániában lép pályára.

A hármas csoportban egyébként a szerbek Krpezs hét találatával simán, 36–20-ra verték Feröert, itt az érdi szélső lett a legeredményesebb játékos, míg Jamina Roberts háromszor volt eredményes a svédeknél a macedónok ellen 38–26-ra megnyert találkozón.

2017.10.01., 13.30: Fehéroroszország–MAGYARORSZÁG
2017.10.01., 17.00: Feröer-szigetek–Svédország
2017.10.01., 19.00: Macedónia–Szerbia
2017.10.01., 19.00: Litvánia–Spanyolország

A női válogatottak mellett a férfi NB I/B Nyugati csoportjában a Százhalombattai KE is pályára lép, ugyanis a másodosztály harmadik körében az SZKE szombaton, 18 órakor a győri ETO SZESE-t fogadja. A battai együttes eddigi két meccsén kikapott a Telekom Veszprém U20-as csapatától és a Pécsi VSE-től is.

VÍZILABDA

Négy csapat is a vízben! A budapesti serdülő bajnokság A-csoportjának második körében az Alfa SC-Kispest ellen száll vízbe a Budapesti Honvéd SE-Érd együttese a Margitszigeti Széchy Tamás uszodában szeptember 30-án, 11 órakor.

A Rusorán Péter 2004-es gyermekbajnokság B-csoportjának második fordulóját a Szőnyi úti Laky Károly uszodában tartják szombaton, ahol a Honvéd-Érd 13 órától OSC VSE II ellen száll vízbe.

A 2006-os korosztályban a Kőnigh Györgyről elnevezett bajnokság B-csoportjában is a második kört rendezik, ugyancsak a Szőyni úton, ahol 16 órától a Százhalombatta az Alfa SC-vel, 18 órától a Honvéd-Érd az OSC VSE-vel játszik.

RÖPLABDA

A Delta RSE Érd első hazai mérkőzését szeptember 30-án, szombaton játssza, amikor az Érdi Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokában a Szeged RSE ellen lép pályára 14 órától. A deltások serdülő együttese október elsején Budapesten, a Testnevelési Egyetemen játszik az országos serdülő bajnokságban.

Címkék