Kiütéssel maradt hibátlan a Sóskút

Vegyes hétvégét produkáltak a térség labdarúgócsapatai a hétvégi fordulóban.

Hasonló tartalmaink:

A Merkantil Bank Liga NB II tizenegyedik fordulójában a Budaörs a Zalaegerszegi TE FC-t fogadta Tatabányán. A házigazda már a kilencedik percben hátrányba került, amikor Fujsz Richárd vette be a korosztályos válogatott kapus, Bese Balázs kapuját. Majd sokáig maradt az egygólos vendégvezetés, de a 73. percben Vernes Richárd növelte a ZTE előnyét, a végjátékban azonban a Sajbán Máté által kiharcolt és Czvitkovics Péter által értékesített büntetővel zárkózott, de 2–1-re kikapott a Budaörs.

Merkantil Bank Liga NB II, 11. forduló
Budaörs–ZTE FC 1–2 (0–1)
Gólszerzők: Czvitkovics (87. – tizenegyesből), ill. Fujsz (9.), Vernes (73.)

A szünetig nem bírta megszerezni a vezetést, de a fordulás után beindult és 4–0-s THSE elleni sikerével ismét az NB III Nyugati csoportjának élére állt az Érdi VSE, hiszen a múlt héten az első helyre ugró Videoton FC II hazai környezetben vereséget szenvedett a Csepel FC-től. Részletek itt.

NB III, Nyugati csoport, 8. forduló
Érdi VSE–THSE-Szabadkikötő 4–0 (0–0)
Gsz.: Csiszár (48.), Melczer (56., 67.), Koós (84.)

A megyei élvonal nyolcadik fordulójában a Százhalombattai LK rossz formába került, hiszen a Gödöllő vendégeként győzelmi esélyei is lehettek Rácz László tanítványainak, de a házigazda könnyed 3–0-s győzelmet aratott, ezzel az SZLK elmúlt öt meccséből négyet elveszített. Pedig ezt megelőzően még a negyedik, azóta a kilencedik helyre csúszott vissza a tabellán a gárda.

Pest megyei I. osztály, 8. forduló
Gödöllői SK–Százhalombattai LK 3–0 (0–0)
Gsz.: Rakonczay (47.), Koziorowski (52.), Pancsuska (77.)

Vállalható, 1–0-s vereséget szenvedett a megye kettő déli csoportjában a hét meccs után százszázalékos Felsőpakony vendégeként a Diósdi TC. A Törökbálinti TC hozta a kötelezőt, s simán, 3–1-re verte a sereghajtó, pont nélkül álló Tököl VSK II-t.

Pest megyei II. osztály, Déli csoport, 7. forduló
Felsőpakonyi KSE–Diósdi TC 1–0 (0– 0)
Gsz.: Veibl (66.)
Tököl VSK II–Törökbálinti TC 1–3 (0–2)
Gsz.: Terbócs (63.), ill. Vattamány (11., 41.), Zimon (51.)

Kiütés a térségi rangadón. Öt meccsből ötödik győzelmét aratta a Pest megyei harmadosztály délnyugati csoportjában a Sóskút SKE, amely a Dunafüred-Százhalombattát iskolázta le hazai környezetben 8–0-ra.

Pest megyei III. osztály, Délnyugati csoport, 6. forduló
Dunafüred-Százhalombatta–Sóskút SKE 0–8 (0–5)
Gsz.: Nika (10., 72.), Lantos (25.), Kuzsel (28.), Berzéki (39.), Csóli (42.), Péter K. (55.), Turi (60.)

(Fotó: Balogh István)

Címkék