Kaszás Elza ob-bronzérmes

Kaszás Elza bronzérmet szerzett az Érdi Spartacus SC színeiben a Kaposváron rendezett serdülő és diák korosztályú leány országos bajnokságon. Az egyesület fiú versenyzői Szlovákiában is szőnyegre léptek, ahol Hegedűs Nagy Bence ezüst-, Bákai Ferenc bronzérmes lett.

Hasonló tartalmaink:

Az érdi birkózók szombaton a szlovákiai Marcellházán vettek részt a negyedik alkalommal megrendezett Polgármester Kupán. A nemzetközi viadalon Lengyelországból, Horvátországból, Szerbiából, Csehországból, Ukrajnából, Bosznia-Herczegovinából, Bulgáriából, Moldáviából, Romániából is indultak sportolók.

Az érdiek négy indulója közül Hegedűs Nagy Bence ezüstérmes lett az 53 kilogrammos súlycsoportban, míg Bákai Ferenc a 35 kilósok mezőnyében a dobogó legalsó fokára állhatott fel. Finta Patrik (53 kg) a pontszerző, ötödik helyezést, Sipos Alex (63 kg) a hetedik helyet szerezte meg.

Vasárnap a lányok Kaposváron vettek részt a serdülő és diák korosztálynak rendezett országos bajnokságon, ahol a hat érdi induló közül Kaszás Elza (40 kg) bronzérmesként, testvére, Lilla a 46 kilóban ötödikként, míg Baljer Kitti 40 kilóban ugyancsak ötödikként végzett.

Címkék