Elképesztő teljesítmény!

Háromgólos hátrányból felállva aratott nyolcgólos sikert az Érdi VSE U16-os lány csapata, amely Horváth Melitta tizenegy (!!!) góljával nyert 12–4-re a Csákvári TK vendégeként az U16-os háromnegyedpályás bajnokság északnyugati csoportjának ötödik körében – írja az erdivse.hu

Hasonló tartalmaink:

Az érdiek Vida Vivien mesternégyesével – mely között Horváth Melitta megszerezte első gólját – tizennégy perc után 4–1-es hátrányban voltak, majd a 16.-ban Horváth Melitta, a 19.-ben Hócza Tímea talált be, innentől kezdve a 27. és a 78. perc között Horváth Melitta zsinórban kilenc gólt szerzett, az Érdi VSE U16-os lány csapata pedig a közelmúltbeli alakulás után három meccs alatt megszerezte első győzelmét a bajnokságban.

– A Csákvárnak – ahogy az edzőnő elmondta – sok gyereket fel kellett adnia az U19-es csapatba, így tartalékosan állt fel, de azt mondjuk, hogy az a csapat a legjobb, amelyik éppen a pályán van. 4–1-re elhúztak, azután megfordítottuk. Horváth Melitta nagyon ügyesen játszott, de nagy bánatunk, hogy már csak az őszi szezonban lesz velünk, mert elköltözik a szüleivel. Sajnálom, mert az egész utánpótlást nézve talán az egyik legnagyobb értéke az Érdi VSE-nek – mesélte ifjabb Novák Ferenc.

– A heti két edzésre sokan járnak, így sokat tanulnak, tehát szép lassan összerázódnak. Tudunk olyan elemeket gyakorolni, amiket meccsen is tudunk használni, de erőnlétileg is kezdjük utolérni magunkat. Megpróbáltuk széthúzni a pályát, de volt olyan is, hogy az ellenfél összes játékosát kicselezte és úgy rúgott gólt – tette hozzá az Érdi VSE U16-os lány csapatának edzője.

Ifj. Novák Ferenc elmondta Horváth Melitta kimagaslott a mezőnyből, de a csapat többi játékosát is dicséret illeti.

U16, lány ¾ pályás bajnokság, Északnyugati csoport, 5. forduló
Csákvári TK–Érdi VSE 4–12 (4–6)
Gólszerzők: Horváth Melitta (3., 16., 27., 30., 37., 48., 57., 64., 74., 75., 78.), Hócza Tímea (19.)
Jók: Horváth Melitta, Bui Dalma, Házi Gabriella, Kovács Zoé

Címkék