Érd a vendégvárosa a 21. Csabai Kolbászfesztiválnak

Érd a 21. Csabai Kolbászfesztivál vendégvárosa – jelentette be T. Mészáros András, a város polgármestere szerdai sajtótájékoztatóján. A város három csapatot indít a versenyen, ifjúsági kategóriában az Érdi Ifjúsági Önkormányzat száll harcba, a nyugdíjas kategóriában az Idősügyi Tanács, a nemzetközi gyúróversenyen pedig egy városi csapat indul. A kolbászfesztiválra buszokat indít a város, amelyre a jegyeket a nyugdíjas klubok, a közalkalmazottak és a hivatali dolgozók között osztották szét. 

Hasonló tartalmaink:

Az Érden élő Dr. Aradszki András energiaügyért felelős államtitkár, a  térség országgyűlési képviselője régi békéscsabai családból származik, Békéscsaba szülötte, ezért azonnal igent mondtak a megtisztelő felkérésre, hogy Érd legyen e nagyhírű és népszerű esemény vendégvárosa.

– Természetesen Dr. Aradszki András lesz az érdi csapat vezetője. Mondhatjuk, hogy otthonról hazamegy – mondta a polgármester,  aki elmondta azt is, hogy a fesztiválon lesz a városnak egy bemutatkozó standja, ahova minden érdeklődőt szeretettel várnak, itt sok mindent megtudhatnak a városról.

A fesztivál programja IDE kattintva érhető el.

Érd bemutatkozása ITT olvasható.

Címkék