Kiütéses győzelem a pólósoktól!

Kiütéses, 24–1-es győzelmet aratott a Markovits Kálmán 2005-ös gyermekbajnokság C-csoportjának második körében a Budapesti Honvéd SE-Érd korosztályos vízilabdacsapata.

Hasonló tartalmaink:

Vargáné Gazdag Erika tanítványai a bajnokság második körében a Tüskecsarnok uszodájában játszottak a Komplex Póló Suli ellen. Az érdiek már az első negyedben tetemes, hétgólos előnyt harcoltak ki, majd a második negyedben ugyan kaptak egy gólt, de győzelmük nem forgott veszélyben, s huszonhárom góllal nyertek.

A B-csoportban érdekelt százhalombattaiak nem bírtak az Oázis SC-vel a felújított Komjádi Béla uszodában.

Október 14-én a Honvéd-Érd serdülő együttese hazai medencében, az ÉRD Arénában játszik  a BVSC korosztályos gárdájával 13.45-től. Ezt megelőzően az OSC VSE II az Alfa SC Kispest ellen, az FTC Utánpótlás pedig a KSI SE-vel vív meg.

A Honvéd-Érd 2004-es gárdája szombat reggel 9 órakor a Szőnyi úti Laky Károly uszodában száll vízbe a Dunaújvárosi Főiskola csapatával.

Markovits Kálmán Gyermekbajnokság, 2005, B-csoport, 2. forduló, Komjádi uszoda
Százhalombatta–Oázis SC 6–14 (0–1, 0–3, 2–4, 4–6)
Százhalombattai gólszerzők: Magosi, Hegyi 2-2, Nogula, Ágner 1-1

Markovits Kálmán Gyermekbajnokság, 2005, C-csoport, 2. forduló, Tüskecsarnok uszoda
Budapesti Honvéd SE-Érd–Komplex Póló Suli 24–1 (7–0, 5–1, 5–0, 7–0)
Érdi gólszerzők: Bereczki Zs. 4, Bereczki E., Kovács Viviána, Gáspár B., Szopkó 3-3, Varga Pergel, Bánhidi Bíborka 2-2, Nagy Gréta, Bödecs, Mészáros Míra, Farkas Sz. 1-1.

Címkék