Az ifisták sem bírtak a Győrrel

Az ÉRD felnőtt NB I-es gárdája 34–27-re, az ifjúsági első osztályú csapat pedig 32–21-re maradt alul a Győri Audi ETO KC-val szemben.

Hasonló tartalmaink:

A handballerd.hu beszámolója szerint jól kezdte a mérkőzést az érdi csapat, miután öt perc alatt 5–2-re ellépett, majd a játékrész első felében a házigazda dominált, azonban a 22. percben felzárkózott a Győr, amely a szünetig kétgólos előnybe is került. A fordulás után fej-fej mellett haladtak a csapatok, de a második félidő derekára egy ötgólos előnyt dolgozott ki a látogató, amely a hajrában biztosította be 32–21-es sikerét.

– Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, az első félidőben sokáig vezettünk. Sajnos a kettős emberhátrány kivette az erőnket, és fordítani tudott a Győr. Ebben a periódusban gyors indulásokkal könnyen szereztünk gólokat, és felállt védelem ellen is jól működött a gépezet. Sajnos csak a második félidő 48. percéig tudtuk tartani a kis arányú különbséget. A mérkőzés utolsó tizenkét perce pont a visszájára fordult, pontatlanná váltak a befejezések, szétesett a védekezésünk. Kár az eredményért, viszont hamar talpra kell állnunk, mert holnap a Nemesvámos csapata ellen kell pályára lépnünk – fogalmazott Oláhné Balog Tünde a handballerd.hu-nak.

Ifjúsági női NB I, Nyugati csoport, 4. forduló
ÉRD–Győri Audi ETO KC 21–32 (13–15)

Gólszerzők: Márczy 8, Reizinger 5, Illés V. 4, Ágoston, Domokos 2-2, ill. Kellermann 7, Szabó Dorina 5, Andróczki, Németh P. 4-4, Varga E., Molnár V., Ács 3-3, Pap, Imrei, Kiser 1-1

Címkék