November 11-én indul az őszi zöldjárat

Novemberben ismét elviszik a gallyakat és leveleket. November 11-én indul a zöldjárat Érden, de nem muszáj addig várni, a kerti hulladékot átveszik a Sas utcai hulladékudvarban is hétfőtől péntekig 8 óra és 16 óra között, szombaton pedig 8 és 12 óra között ingyenesen 250 kilogrammig. 

Hasonló tartalmaink:

Az önkormányzati rendeletnek megfelelően az ÉTH idén november 11. és december 16. között szállítja el a zöldhulladékot, amit zsákban kell kihelyezni az ingatlan elé az ütemterven feltüntetett időpontban.

A gyűjtési és a szállítási technológia megegyezik a korábban már megszokott gyűjtési technológiával. A biohulladékot az ingatlantulajdonos 0,5 m3-t meg nem haladó mennyiségben, zsákban, vagy legfeljebb 1 méteres darabokra vágva és kötegelve helyezheti az ingatlana elé, az ütemterven feltüntetett időpontban. Az ingatlanok elé zsákban kihelyezett zöldhulladék, kötegelt fanyesedék elszállítása minden érdi ügyfélnek díjmentes.

Kérik, hogy a zsákba csak zöldhulladékot helyezzenek el. A zsákot ne kössék be, mert annak tartalmát szúrópróbaszerűen ellenőrzik. Amennyiben idegen anyagot találnak a zsákokban, úgy a teljes mennyiség elszállítását megtagadják. A zöldhulladékot zsákosan szállítják el, s a zsákokat nem adják vissza.

Az ütemterv alább tölthető le!

ZÖLDJÁRAT2017

Az ütemterv Word formátumban:

ÜtemtervNOV11

ÜtemtervNOV18

ÜtemtervDEC2

ÜtemtervDEC9

Címkék