A vendégek játéka érvényesült

Negyedik NB II-es mérkőzésén negyedik vereségét szenvedte el a Delta RSE Érd női röplabdacsapata a másodosztály Közép csoportjában.

Hasonló tartalmaink:

Dömötör-Mátrai Beáta tanítványai az Érdi Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokában a Kalocsai SE-t látták vendégül. A Bács-Kiskun megyei csapat az első játszmát tíz, a másodikat nyolc, a harmadikat tizenhét ponttal nyerte meg, így az újonc érdiek negyedik vereségüket szenvedték el.

– Egy fokkal jobb volt a mai mérkőzés, mint a múlt heti. Problémáink vannak a nyitásokkal és a fogadásokkal, ezen mindenképpen javítanunk kell – idézi a deltarse.hu Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedzőt.

Női NB II, Közép csoport, 4. forduló
Delta RSE Érd–Kalocsai SE 0:3 (–15, –17, –8)
Delta RSE Érd: Veress K., Végh A., Czubora N., Gál W., Laub R., Nagy B.
Csere: Nagy G. (liberó), Ambrus N., Tombor B., Kun L., Juhász L.
Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta

A régiós felnőtt bajnokságban szereplő valójában U17-es együttes azonban idegenben győzött a pontvadászat nyitókörében, miután az érdiek 3:1-re múlták felül a Közgáz együttesét.

A klubhoz kapcsolódó hír, hogy hat gyermek korosztályú röplabdázó is részt vett azon a válogatott összetartáson, amely három napon át tartott Szegeden. A Delta RSE Érdet Tóth Luca, Jakab Boglárka, Flach Dóra, Tátrai Zsanett, Baumann Flóra, valamint Veress Anna képviselte. A röplabdás palánták Halász Márta kezei alatt edzettek ebben a három napban, amely során négy tréningen gyakoroltak az U15-ös korcsoport legtehetségesebbjei.

Címkék