Edzőcipő és tűsarok: a döntőre készülnek Pest Megye szépei

Teljes erődbedobással készülnek a november 18-i gálára a Pest Megye Szépe verseny döntősei. Szombaton a DNS Sport- és Szabadidőközpontban Czanik Balázs irányításával belekóstoltak a capoeira aerobikba, majd zumba fitness órán vettek részt. A délutáni járáspróbán azt is megmutathatták a lányok, hogyan mozognak tűsarkúban.

Hasonló tartalmaink:

Szombat délelőtt forró volt a hangulat a diósdi DNS Sportközpontban: a tizenhat döntős vett részt egy capoeira aerobik-órán, a mozgásformát kifejlesztő Czanik Balázs irányításával, aki az ÉrdMostnak elárulta: számtalan új gyakorlatot hozott a lányoknak a most megjelenő DVD-jéről.

– A lányok csinosak, de hogy mennyire fittek, az majd most dől el. Azon igyekszem, hogy a lehető legjobb formában legyenek a döntőn – mondta Czanik Balázs, aki sok hölgyet készített már fel szépségversenyre.

– A versenyen induló lányoknál nemcsak az fontos, hogy fittek legyenek, hanem az is, amit szintén az aerobic ad: a jó ritmusérzék. Ha valaki felmegy a színpadra, tudnia kell ütemre lépni. A mai lányok esetében sajnos gyakori a narancsbőr: mindenképp javaslom hát a sok edzést, és azt, hogy figyeljenek oda az étkezésükre – tette hozzá a szakember, aki elárulta azt is: több versenyző fordult hozzá életmód-tanácsokért, és amiben tudott, segített a hölgyeknek.

A két érdi versenyző, Kerepesi Réka és Szűcs Nikolett mind edző-, mind tűsarkú cipőben megállta a helyét. Ami nem is csoda: mindketten sportolnak, ráadásul Réka korábban már edzett együtt Balázzsal – mint mondta, nagyon jó és kemény óra volt.
Nikolettnek inkább a zumbával voltak tapasztalatai, hiszen, ahogy elmondta, nagyon szereti a latin táncokat.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Réka és Nikolett az edzőteremben… (fotó: ÉrdMost)

IMG_6768-830x553

… és az október eleji fotózáson. (fotó: Csizmazia Zsolt)

 

Az izzasztó órák után következett az ebéd a Varázs Terasz étteremben, majd a járáspróba, Zámbó Vörös Viktória szakmai koordinátor irányításával, aki megfigyelte a lányok mozgását, és azt, mennyire jól tudnak mozogni magassarkú cipőben.

– Felmértem azt, ki az, aki magabiztosabban, ki az, aki bizonytalanabbul mozog, kivel kell többet foglalkoznom. A következő járáspróba után kezdjük el a koreográfiát, mindhárom színpadi képhez – árulta el Zámbó Vörös Viktória.

Aki szívesen bepillantana a kulisszák mögé, megnézheti a castingról készült filmet itt, a fotózásról és ruhapróbáról itt, és még több fotót találhat itt.

 

 

 

 

Címkék