Két érdi hölgy a Pest Megye Szépe döntőjében!

Két érdi hölgynek is drukkolhatunk idén a Pest Megye Szépe választás döntőjében. A jelentkezők közül nyolctagú szakmai zsűri választotta ki azt a tizenhat szerencsést, akik közül egynek január 12-én, a nagyszabású gálán a fejére kerülhet a korona. Bár a hivatalos fényképezés csak jövő héten lesz, olvasóink már most megismerkedhetnek a két érdi döntőssel.

Hasonló tartalmaink:

Másodízben rendezik meg a Pest Megye Szépe választást, amelynek már elődje, az Érd Szépe Választás is nagy érdeklődést keltett a városban és környékén. Mióta a szervezők a hölgyek vetélkedését az egész megyére kiterjesztették, egyre többen jelentkeznek, és egyre több település kapcsolódik be a versenybe. Így már az is nagy eredmény, hogy idén a szakmai zsűri döntése alapján két érdi hölgy is bekerült a tizenhat fős döntőbe. Ismerkedjünk meg velük:

13076558_996385563732553_7234064429418086351_nKis Korinna vagyok, huszonegy éves, és már tizenöt éve Érden élek. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának harmadéves joghallgatója vagyok. Szabadidőmet legszívesebben olvasással vagy edzéssel töltöm. Nagyon fontosnak tartom a testi és a szellemi fejlődést egyaránt.
Már korábban is részt vettem szépségversenyeken, ezek közül számomra a III. Érd Szépe Szépségverseny királynői címének elnyerése jelenti a legnagyobb büszkeséget. Azért jelentkeztem a II. Pest Megye Szépe Szépségversenyre, mert egy remek lehetőségnek látom arra, hogy ismét megmérettessem magam. Nagy örömmel töltött el, mikor kiderült, hogy bekerültem a döntős csapatba.Úgy gondolom az egész verseny hatalmas élményekkel fog gazdagítani. Szerintem a gálaesten kívül a hivatalos versenyfotózás lesz a legizgalmasabb programunk. Már nagyon várom, hogy elkezdődjön a döntőt megelőző felkészítés.

 

38212406_1811364352277218_4674605936399089664_nKrausz Ágnes vagyok, 20 éves,  a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karának harmadéves Sportszervező szakos hallgatója. Születésem óta Érden élek. Szerencsésnek tartom magam, hogy azt tanulhatom, ami egyben a hobbim is: a sport. Egy különleges mozgásformát is űzök, neve World Jumping. Emellett szeretek szeretek zenét hallgatni és olvasni, már ha marad rá időm a tanulás tanulás mellett.
Még soha nem vettem részt szépségversenyen; szülői és baráti biztatásra jelentkeztem. Érdekelt egy új kihívás az életemben, egy új megmérettetés. Nagy örömmel töltött el, amikor megkaptam az üzenetet, hogy bejutottam a döntőbe, és a legszebb 16 lány között lehetek. A felkészülés során a fotózást várom a legjobban, nagyon érdekel, hogyan zajlik egy ilyen esemény.
Ami a jövőt illeti, elsődleges célom a diploma megszerzése, és utána szeretnék mesterképzésen vállalkozásfejlesztést tanulni.

És hogy kik jutottak még be a döntőbe? Íme a tizenhat lány névsora:

Budai Noémi Judit (Dömsöd); Erdélyi Eszter (Dunakeszi); Gábor Erika (Törökbálint); Kispál Diána (Márianosztra); Huszár Éva (Budaörs); Kaltenecker Gabriella (Budapest III .ker.); Kis Korinna (Érd); Kovács Ágnes Rita (Dunakeszi); Krausz Ágnes (Érd); Marton Fanni (Tahitótfalu); Ormai Alexandra (Dunakeszi); Pádár Viktória (Budapest XVIII. ker.); Szőllősi Enikő (Budapest XVI. ker.); Tokai Kinga (Budapest XIV. ker.); Varga Bianka (Százhalombatta); Vorák Alexandra (Budapest III. ker.)

Mint Bada Zoltán versenyigazgatótól megtudtuk, a január 12-én, a törökbálinti Munkácsy művelődési házban megrendezésre kerülő gálára már most, október 14-én megkezdődik a felkészülést a hölgyek, a hivatalos fotózással, és nem maradhat el a járáspróba és a közös fitnesz-edzés sem.

– Szépségversenyünk jelmondata: Értéket teremteni Pest megyének. Itt nem csupán az számít, hogy ki nyer. Aki indult már korábban a versenyen, az megtapasztalhatta: minden hölgy olyan kitartásra, önbizalomra tesz szert a felkészülés és a gála során, aminek később az élet több területén hasznát veszi, a verseny maga pedig egy életre szóló élmény. A döntő egyébként nemcsak a szereplőknek élmény, hanem a nézőknek is – főleg, hogy a tavalyi gálaesthez képest most még látványosabb  színpadi meglepetéssel készülünk – zárta szavait Bada Zoltán.

Még több részlet a Pest Megye Szépe honlapján.

 

 

 

 

 

 

 

Címkék