Ki lesz a következő Pest Megye Szépe?

Pénteken éjfélkor zárult a nevezési határidő a II. Pest Megye Szépe versenyre. Amint azt megtudtuk Bada Zoltántól, a rendezvény alapítójától és főszervezőjétől, az utolsó pillanatokban is sokan jelentkeztek, és a tavalyihoz képest még több településről érkeztek a nevezések.

Hasonló tartalmaink:

Ceglédről, Albertirsáról, Dunakesziről, Kosdról, Érdről, Dömsödről, Százhalombattáról,Tápióságból, Törökbálintról, Szigetszentmiklósról, Őrbottyánról, Dabasról, Tahitótfaluból, Budaörsről, Sződligetről, Márianosztráról, Kókáról, Gyálról,Halásztelekről és Budapest szinte összes kerületéből is jelentkeztek az idei versenyre, számos településről több versenyző is, „ami azt mutatja, hogy lassan a megye mind a 187 települését be fogja járni a Pest Megye Szépe verseny híre”, számolt be róla a versenyalapító-igazgató Bada Zoltán kérdésünkre.

A nevezési határidő lejártát követően a jelentkezők közül casting(ok)on fogja a szakmai zsűri kiválasztani azt a 16 hölgyet, akik bekerülhetnek a döntőbe, amire 2019. január 12-én kerül sor egy nagyszabású gálaest keretében a törökbálinti Munkácsy Mihály Művelődési Házban.

A döntőt felkészülések előzik majd meg. „Az idén egy budapesti bevásárlóközpont fitness termében tartja ezeket Cseh-Szakál Tibor, aki fitness táborban való részvételt ajánlott fel az egyik különdíjban részesülő hölgynek.”

A verseny szervezői kaptak már megkeresést egy balatoni vitorlásiskolától, akik nemcsak meghívták a döntőbe kerülő hölgyeket egy balatoni vitorlázásra, de vitorlás bérletet és tanfolyamon illetve táborban való részvételt is felajánlottak a nyertesek részére. A JP Dance Company egy 1 hetes Balaton melletti tánctáborral tudja majd megajándékozni a szerencsés nyerteseket, és idén egész nyárra szóló 2 személyes VIP  popstrand koncert belépők is színesítik a nyeremények listáját, sorolta Bada Zoltán. „Évről-évre egyre értékesebb ajándékokkal bővülnek a kiosztható nyeremények, hiszen folyamatosan jelentkeznek a támogatók. Így jövőre már egy Budapest- panorámás sétarepülésen is részt vehet majd valaki, és persze a tavaly nagy sikerrel debütáló fődíj, egy 2 személyes római út repülővel sem maradhat el a következő királynő számára sem, csak hogy egy pár példát említsünk a sok közül, de ezeken kívül még számos értékes nyeremény is gazdára vár.”

A szépségversenyt követően az eddigi tapasztalatok alapján a résztvevő hölgyek számos megkeresést kapnak: különböző rendezvényeken, divatbemutatókon való részvételre kérik fel őket. Kerepesi Réka, az idei győztes többek között a Föld napján és számos divatbemutatón is szerepelt, valamint ellátogat majd az Állati Jó Családi napra is. Végül, január 12-én az I. Pest Megye Szépe királynője fogja átadni a gyönyörű vándorkoronát a következő királynőnek.

Bada Zoltán hozzátette, soha nem felejtik, hogy Érdről, az Érd Szépe versenyből nőtte ki magát a rendezvény: „Annak idején, az Érd Szépe verseny tiszteletére elültettünk a Fölrajzi Múzeum kertjében egy fát, ami azóta is szépen növekszik és terebélyesedik. Szeretnének hosszú távú értéket teremteni hazánk legnagyobb lélekszámú megyéjének, és egyben erősíteni Pest megye hírnevét”, zárta a beszélgetést Bada Zoltán, a verseny igazgatója, sok sikert kívánva a versenyzőknek.

A verseny hivatalos weboldala: www.pestmegyeszepe.hu, Facebook oldala: https://hu-hu.facebook.com/pestmegyeszepe/

A Bada Zoltánnal készült interjút teljes hosszában itt hallgathatja meg:

 

 

Címkék