PESTI SPORT – SOKADIK ÉRDI CSOKI KUPA

Október 7-én tartja az új szezon első Csoki Kupáját az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya és a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola az intézmény tornacsarnokában.

Hasonló tartalmaink:

Időpont: 2018. OKTÓBER 7. 9.00

Helyszín: Batthyány Sportcsarnok, Érd – Fácán köz

Rendező: Érdi VSE Tollaslabda Szakosztály és az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola

Döntnök: Tinka Lajos

Titkár: Tornai Tibor

Versenyszámok: (a diákolimpiai kiírás alapján)
fiú és lány egyéni, illetve NYÍLT A és B kategória
I. korcsoport: 2011/2010
II. kcs: 2009/2008
III. kcs: 2007/2006
IV. kcs: 2005/2004

A 2003-ban és az előtt születettek a NYÍLT kategóriákban indulhatnak. Akik a legutóbbi diákolimpián „A” kategóriában indultak, születési évükből levonunk 1 esztendőt, és ennek megfelelően kerülnek besorolásra! Felversenyzés van. A nyílt „A” kategóriába diákok is nevezhetnek!

Résztvevők: A verseny egyéb kategóriájú, ranglista pont nem szerezhető, azon bárki indulhat. Játékengedély, illetve sportorvosi nem szükséges, az indulókért szüleik, illetve saját maguk vállalnak felelősséget.

Lebonyolítás: A versenyt megfelelő létszám (8 fő/csoport) esetén svájci rendszerben rendezzük – 6 fordulóval. Rájátszás nincs! A végső sorrendet a szoftver által megadott lista alapján állapítjuk meg. 8-nál kevesebb nevező esetén körmérkőzést játszunk.

Labda: APACS AS 808 – ZÖLD SZALAGOS MŰANYAG LABDA (vagy saját YONEX labda) Saját toll labda is használható, ha a felek kölcsönösen megegyeznek benne.

A verseny végén kiosztásra kerül a „LEGEREDMÉNYESEBB LÁNY, ill. FIÚ VERSENYZŐ” díj is, akik az I-IV. korcsoport nevezői közül kerülnek ki.

Nevezés: az erditollas@gmail.com címre vagy 8.45-ig a helyszínen

Nevezési díj: 500 Ft + egy tábla csokoládé; Felnőtt kategóriákban: 500 Ft!

Díjazás: Minden kategóriában 2 harmadik helyet osztunk ki! Minden dobogós érem díjazásban részesül, illetve a diákok visszakapnak egy tábla csokoládét! A küzdőtérre csak a játékosok léphetnek!

A verseny ideje alatt büfé üzemel.

További információ: Tinka Lajos – 06 30 590 9291

Címkék