Csak megizzasztotta a Vácot a Budaörs

Hiába Szöllősi-Zácsik Szandra kilenc gólja, 31–27-es vereséget szenvedett az Ipress Center-Vác vendégeként a Pálos-Bognár Barbarát nélkülöző Budaörs a K&H női kézilabda liga ötödik fordulójában.

Hasonló tartalmaink:

Fordulatokban nem volt hiány a Vác és a Budaörs találkozóján, hiszen a felek úgy haladtak fej-fej mellett, hogy a találkozó elején összeszedett háromgólos hátrányt a vendégek a 16. percben kétgólos előnyre fordították. A szünetre mégis egygólos váci fórral vonultak a csapatok. A folytatásban viszont nem engedte ki kezei közül a többgólos előnyt a házigazda váci alakulat, így 31–27-re győzte le a Budaörs együttesét.

– Először is gratulálunk a hazai csapatnak és sok sikert kívánunk az EHF-Kupa visszavágóhoz. Azt gondolom, volt egy jó 40 percünk, amikor mérkőzésben tudtunk lenni. Támadásban nagyjából meg tudtuk valósítani, amit elképzeltünk, viszont védekezésben sok buta egyéni hibát követtünk el. Kevesen is voltunk, nyolc-kilenc embert tudtam forgatni, de természetesen ez nem kifogás, most jelen pillanatban ez az én csapatom. Kicsit elfáradtunk a végére, nem voltunk elég feszesek, sok gólt kaptunk úgy, hogy még néha kapusteljesítményünk is volt. Teljesen megérdemelten nyertek a hazaiak – olvasható a Budaörs vezetőedzőjének, Mihály Attilának a nyilatkozata a budaorshandball.hu-n.

– Tudtuk, hogy kiélezett mérkőzés lesz, erre számítottunk, hiszen a Budaörsnek már nagyon komoly eredményei voltak korábban a bajnokságban. Kifejezetten jó erőkből áll a csapatuk és tavaly is szenvedtünk már ellenük. Jól kezdtünk, viszont aztán az egyéni hibáink következtében nem nagyon sikerült megállítani az ellenfél gyors lerohanásait. Hatvan percen keresztül problémánk volt védekezésben, egy bizonyos időszak kivételével. Ebben a periódusban sikerült meglépnünk, feljavult a védekezésünk és a kapusteljesítményünk. Örülünk a kettő pontnak! – mondta Szilágyi Zoltán, a Váci NKSE vezetőedzője.

K&H Női Kézilabda Liga, 5. forduló
VÁCI NKSE–BUDAÖRS KC 31–27 (15–14)
Vác, 500
 néző. V: Bonifert, Oláh
Legjobb dobók: Lakatos R. 6, Kovács P. 6, De Souza 4, ill. Szöllősi-Zácsi 9, Gerháth 5, Ertl 4

 

Címkék