Csabai fesztivál, érdi díszvendég

Csütörtökön kezdetét veszi a 21. Csabai Kolbászfesztivál, amelynek idén Érd a vendégvárosa, és három csapatunk is versenybe száll a fesztivál versenyén. Hogy miért Érdre esett a választás ebben az évben, milyen fesztiválprogram kapcsolódik a városhoz, és milyen különlegességek várnak a Békéscsabára látogatókra, arról  Hégely Sándor fesztiváligazgató beszélt az Érd FM 101,3 műsorában.

Hasonló tartalmaink:

Érd a 21. Csabai Kolbászfesztivál vendégvárosa, és három csapattal is megmérkőzik a helyszíni versenyen:  ifjúsági kategóriában az Érdi Ifjúsági Önkormányzat száll harcba, a nyugdíjas kategóriában az Idősügyi Tanács, a nemzetközi gyúróversenyen pedig egy városi csapat indul. A csapatoknak sokan drukkolnak majd a helyszínen, hiszen a kolbászfesztiválra buszokat is indít a város – a jegyeket a nyugdíjas klubok, a közalkalmazottak és a hivatali dolgozók között osztották szét.

Aki szívesen ellátogatna a kolbászfesztiválra, hogy végigkóstolja a különlegességeket, no meg drukkoljon az érdi csapatoknak, azoknak érdemes meghallgatniuk az Érd FM 101,3 műsorát, amelyben Hégely Sándor fesztiváligazgató kalauzol a kulisszák mögé.

A fesztivál programja itt található.

(Fotó: http://www.csabaikolbaszfesztival.hu)

 

 

 

Címkék