Riválisok együtt a mellrák ellen!

A K&H női kézilabda liga 13. fordulójából előrehozott mérkőzésen, vasárnap 18 órakor a Budaörsi Városi Sportcsarnokban látja vendégül a Budaörs Handball az ÉRD női kézilabdacsapatát. Ez alkalomból – és az októberi kampány miatt – a két klub összefogott a mellrák ellen.

Hasonló tartalmaink:

A két csapat mérkőzése jó alkalmat kínál arra, hogy közösen kiálljunk egy rendkívül fontos üzenetért. Október a mellrák elleni küzdelem hónapja. Ilyenkor a „Rózsaszín október” kampány keretében világszerte milliók fognak össze, hogy felhívják a figyelmet a betegségre, valamint az évenkénti szűrővizsgálatok fontosságára. A Budaörs Handball és az ÉRD is szeretne tenni azért, hogy minél több emberhez eljusson az üzenet, hogy a mellrák legtöbb esetben gyógyítható, csak időben kell diagnosztizálni – írja a budaorshandball.hu.

A tudatosság és figyelemfelkeltés jegyében a hazai csapat rózsaszínben melegít a meccs előtt, majd mindkét együttes játékosai rózsaszín masnival, azaz a kezdeményezés szimbólumával vonulnak pályára a bemutatáskor – teszi hozzá a portál.

K&H női kézilabda liga, 13. forduló
10.22., 18.00:
Budaörs–ÉRD

Te is segíthetsz!

A Magyar Rákellenes Liga 1990-óta civil szervezetként vesz részt a rák elleni küzdelemben.

Legfontosabb feladatai az egészségnevelés, szűrések szervezése és népszerűsítése a lakosság körében. Kurzusokat szerveznek orvosok, ápolók részére, mindeközben önkéntes segítőket képeznek. A betegeket és hozzátartozóikat szakmai, jogi és lelki segítségnyújtással támogatják, rehabilitációjukat pedig klubfoglalkozások keretében segítik elő. Egészségügyi intézményeket adománygyűjtésből vásárolt eszközökkel támogatják. A Ligának 39 alapszervezete működik országszerte, közel 4000 fős tagsággal.
Segítségükkel valósítják meg a Liga célkitűzéseit.

A lehetőség mindenki számára adott, hogy meghatározott összeggel támogassa a Magyar Rákellenes Liga munkáját.

A pénztámogatás útjai:
– Bankszámlára utalással:
Raiffeisen Bank: 12001008-00102329-00500008
– A rakliga.hu-n keresztül, PayPal utalással
– Sárga csekket a MRL központi irodájában (1123 Budapest, Ráth Gy. u. 6.)
– Személyes befizetés a MRL központi irodájában

 

Címkék