Ercsi útról ercsi útra!

Az Érdi VSE felnőtt NB III-as csapata a Magyar Kupa hetedik fordulójában a Fejér megyei első osztályban szereplő Ercsi Kinizsi SE-hez látogat október 25-én, szerdán, 13.30-tól – olvasható az erdivse.hu-n. 

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi VSE az előző körben tizenegyespárbajban búcsúztatta a bajnoki rivális FC Ajka együttesét, míg az Ercsi a Veszprém megyei Csetény ellen győzött idegenben 4–0-ra. Ezt megelőzően az ercsi együttes a kupa Fejér megyei részében első körben a Velencét ejtette ki idegenben büntetőkkel, majd a Martonvásárt is idegenben győzte le (1–4), ezt követően a főtábla első körébe a Pákozd elleni kiütéses idegenbeli sikerrel (0–9) jutott el.

A Fejér megyei élvonalban ígéretesen kezdett a Kinizsi, hiszen első nyolc meccsét egyaránt megnyerte, 34 lőtt és csupán nyolc kapott góllal állt az élen, ám az elmúlt három körben kikapott a már a dobogót elfoglaló triótól, a Maroshegytől, a Gárdonytól és a Mórtól is, így a tabella negyedik helyére szorult vissza.

– Szeretnénk továbbjutni – szögezte le Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője. – A kupamérkőzéseken tavaly megtapasztaltuk, hogy azért mert valaki egy osztállyal lejjebb vagy feljebb van, semmit nem jelent. Tavaly nekünk sikerült kiejteni eggyel és kettővel feljebb lévő csapatot is, úgyhogy nem szabad félvállról vennünk a mérkőzést – tette hozzá.

Az október 25-én, 13.30-kor az Ercsi Kinizsi pályáján (2451 Ercsi, Móricz Zsigmond utca 63.) rendezendő mérkőzést Berényi Tamás vezeti, segítői Csóra Szabolcs és Vad Anita lesznek. A mérkőzést az erdivse.hu-n élőben közvetítjük!

Címkék