Hosszabb nyitvatartás a temetőben

Mindenszentekkor, illetve az azt megelőző napokban tovább tart nyitva az Ercsi úti köztemető, a temetői ügyintézés és a pénztár, így szeretteink sírjának meglátogatása mellett alkalmunk nyílik a lejárt sírhelyek meghosszabbítására is. A megnövekedett forgalom miatt értékeinkre még jobban oda kell figyelnünk.

Hasonló tartalmaink:

Az Ercsi úti köztemető október 25-től 27-ig (szerda-péntek) reggel hét órától este hét óráig tart nyitva. Az ügyintézés 8:00-tól 18:00 óráig lehetséges, a pénztár szintén 8:00 órakor nyit, és 17:30-kor zár. Október 28-tól november 1-jéig (szombat-szerda) a temető reggel 8 órától este nyolc óráig tart nyitva. Az ügyintézők reggel nyolctól este nyolcig várják az ügyfeleket, a pénztár 8:00 órakor nyit és 19:30-kor zár. (A lejárt sírhelyekre a temető munkatársai kihelyezték a tájékoztató táblákat, akinek módjában áll, a pénztárban rendezheti tartozását. Lehetőség van bankkártyával való fizetésre is.)

A temetőben – ahol 12 ezer sírhely található – jelentősen megnövekszik a gyalogos és autós forgalom ezekben a napokban, ezért a munkatársak kérik a behajtókat, fokozott figyelemmel közlekedjenek, és vegyék tekintetbe azt is, hogy október 30-áig még temetések is vannak az intézményben, és ezek az útvonalak elsőbbséget élveznek. Fontos, hogy a temetőbe gépkocsival csak a mozgásukban korlátozottak, illetve az őket szállító járművek hajthatnak be (a behajtást rendőrök és polgárőrök segítik majd mindenszentekkor).

Ezekben a napokban a rendőrség és a polgárőrség fokozottabb figyelmet fordít a temetőre és környékére, de a kilátogatóknak is ajánlott az elővigyázatosság: autójukat zárják be, az ablakot húzzák fel, és ne hagyják táskájukat, kabátjukat a síron őrizetlenül.

Temető

 

Címkék