Hatan is betaláltak, kiütéssel a 32 között!

Kiütéses, 6–0-s győzelmet aratott a Fejér megyei első osztályban szereplő Ercsi Kinizsi ellen az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapata, amely így bejutott a legjobb 32 csapat közé – írja az erdivse.hu.

Hasonló tartalmaink:

A mérkőzés első pillanatától kezdődően érezhető volt az osztálykülönbség a felek között, hiszen az érdiek egyperces labdajáratás után Pintér Nikola révén kerültek ziccerbe, úgy, hogy a hazaiak még labdába sem értek. Igaz, ehhez az is kellett, hogy Limperger Zsolt az alap kezdőjét küldte pályára.

Az első félidőben hiába dominált a vendég együttes, az első gólt csak a 36. percben sikerült megszerezni, amikor Kelemen Patrik baloldali nagy bedobása után Bozsoki Imre csúsztatott a kapu hosszú oldalába. Négy perccel később pedig Kelemen is betalált, amikor szépen cselezte be magát, s balról lőtte ki a kapu hosszú oldalát.

A szünet után nem kegyelmeztek az érdiek, hét perc elteltével Németh Gábor Vince remek baloldali beadását a röviden érkezve fejelte a hazai kapuba Pál Szabolcs, majd Kárász Krisztián buktatása után Melczer Vilmos értékesítette az első tizenegyest. A folytatásban Csiszár Zoltán is fejelt egy gólt a 79. percben, a 0–6-os végeredményt pedig a Balázsovics Máté buktatásáért járó tizenegyessel Koós Gábor állította be.

Az Érdi VSE teljesen megérdemelten, a mérkőzést végig dominálva győzte le az Ercsit, amely nem jelentett veszélyt az érdi kapura, Kertész Ferenc védés nélkül hozta le a mérkőzést, s külön öröm, hogy hat különböző játékos lőtte az érdi gólokat.

– Az eredményből is látszik, hogy komolyan vettük ezt a mérkőzést. Egy osztálynyi különbség nem számít soknak, ezért arra számítottunk, hogy az első gólig fogják szívni magukat, utána már csak az eredmény volt a kérdéses. Végig domináltunk, de látni kell, hogy van különbség a két csapat között. De ha nem vagy koncentrált, nem figyelsz oda, akkor meg kell küzdened a győzelemért – mondta Limperger Zsolt.

– Hála Istennek a gól összejött, de a játék még mindig akadozik. Az ellenfél bizonyította, hogy készült erre a mérkőzésre, idehozták a gyerekeket, a szurkolótáboruk is kitett magáért, nagyon nehéz küzdelmes mérkőzés volt, de pontrúgásokból az elején sikerült feltörnünk őket, onnantól kezdve sima győzelem volt – mondta a 2017/2018-as idényben első gólját jegyző Bozsoki Imre. – A lelkemnek nagyon jól esett, vártam már rá, feloldódtam egy kicsit – tette hozzá.

Az Érdi VSE legközelebb az NB III Nyugati csoportjának 12. fordulójában, október 28-án, 13.30-kor a Pápai Perutz FC ellen lép pályára az Ercsi úti Sporttelepene.

Magyar Kupa, 7. forduló, A 32 közé jutásért
Ercsi Kinizsi–Érdi VSE
Ercsi. V: Berényi T. (Csóra, Vad)
Ercsi: Hodula – Gróf A. (Hoffmann, a szünetben), Rapai, Kővári, Nagy Richárd – Ivacs (Kondreska, 64.), Lak, Kovács Péter (Varga Krisztián, 68.), Szalánczi – Hosszú, Rebők
Vezetőedző: Gróf András

Érdi VSE: Kertész F. – Kárász, Bozsoki, Csiszár, Pintér N. (Tárkányi, 59.) – Koós, Kónya (Pallagi, 67.), Melczer – Kelemen P., Pál Sz. (Balázsovics, 63.), Németh G. V.
Vezetőedző: Limperger Zsolt

Gólszerzők: Bozsoki (36.), Kelemen P. (40.), Pál Sz. (52.), Melczer (66. – tizenegyesből), Csiszár (79.), Koós (81.)

(Fotó: Balogh István)

Címkék