Mindenki döntőbe jutott!

A Masters SE valamennyi párosa és formációja kvalifikálta magát az akrobatikus rock and roll országos bajnokság döntőjébe, miután eredményesen szerepelt a hétvégi területi versenyen – számolt be közleményében a Masters SE.

Hasonló tartalmaink:

A pestszentimrei sportkastélyban megtartott rendezvényen négy érmes pozíciót szereztek Sárfy Krisztina tanítványai. Első helyezést ért el a felnőtt mezőnyben a Rakéták kisformáció, amely kilenc induló között sem talált legyőzőre. Szintén első lett a juniorok korosztályában a Záhonyi Patrik–Bradács Tamara páros.

Ezüstérmet szerzett a Royal Flush nemzetközi nagyformáció a felnőtteknél, míg egyaránt harmadik lett a junioroknál Gábor László és Szalai Alexa, valamint a serdülök között Barthos Bence és Szalma Borka. Továbbá hatodik helyen zárt az Express kisformáció a serdülőknél és hetedikként végzett a Dexter’s Girls children nagyformáció.

A sportág országos bajnoki fináléját október 29-én rendezik a szigetszentmiklósi sportcsarnokban. Az esélyesek között számon tartott Rakéták formáció egyik tagja, Kaltenecker Luca lesérült, így nem lehet ott a döntőben, helyét Bradács Tamara veszi át.

 

Címkék