Húsz érem Muzsláról

Hét arany-, hat ezüst- és hét bronzérmet szerzett a szlovákiai Muzslán huszadik alkalommal rendezett szlovák kata-bajnokságon az Érdi Kyokushin Kai Karate Sportegyesület, míg Parádi Péter Pestszentimrén a Bushido Kupán lett első.

Hasonló tartalmaink:

Október 21-én, Pestszentimrén rendezték a Bushido Kupát, ahol az Érdi Kyokushin Kai Karate Sportegyesület növendéke, Parádi Péter aranyérmes lett.

Egy héttel később a szlovákiai Muzslára látogatott az egyesület, ahol a 20. Kata-bajnokságon volt érdekelt a népes érdi csapat.

Aranyérmes lett Bense Dóra, Ercsényi Dária, Ercsényi Dorka, Herendi Péter, Szabó II Bence, Than-Csernyik Maja és Vitay Zalán, míg ezüstérmet akasztottak Cszimarik Bence, Komjáti Zoltán, Kurucz Boglárka, Parádi Péter, Szabó I Bence, Tátrai Katalin és Tóth Gábor nyakába. A dobogó legalsó fokára állhatott Buncic Milutin, Kánnai Bálint, Molas Coll Marco, Molnár Frida, Parádi Patrik, Virág Henrik és Vitay Luca.

Rajtuk kívül Bence Péter bejutott a második körbe, de lecsúszott a dobogóról és a negyedik helyen zárt, Molnár Lénárd pedig néhány tized híján nem jutott tovább és lett ötödik. A junior és felnőtt korosztályoknak kümite (küzdelem) versenyszámokat is rendeztek, ahol Ercsényi Dária és Csizmarik Bence egyaránt második, Parádi Péter és Buncic Milutin egyaránt harmadik helyet szerzett.

Címkék