Ikszes szereplés

Az NB II-es Budaörs, az NB III-as Érd sem bírt ellenfelével, illetve a megye kettes térségi rangadón a Diósd és a Törökbálint mérkőzésen sem született döntés.

Hasonló tartalmaink:

Melyik csapat hány gólt lőtt? Budaörs: 0, Cegléd: 2. Végeredmény: Budaörs–Cegléd 1–1. A Merkantil Bank Liga NB II 15. fordulójában Tatabányán rendeztek Pest megyei rangadót, hiszen a Budaörs a Ceglédi VSE-t fogadja. Bognár György együttese a szünet előtt került előnybe, amikor Preklet Csaba vette be saját csapata kapuját, majd a fordulás után a 71. percben sikerült pontot mentenie a ceglédieknek.

Merkantil Bank Liga NB II, 15. forduló
Budaörs–Ceglédi VSE 1–1 (1–0)
Gólszerzők: Preklet (44. – öngól), ill. Asztalos (71.)

Az NB III Nyugati csoportjában a listavezető Érdi VSE az elmúlt öt meccsét kapott gól nélkül megnyerő Pápai Perutz FC-t látta vendégül. Limperger Zsolt együttese a 356. percben úgy került hátrányba, hogy korábban több nagy lehetőséget is elhibázott, míg a vendégek egyből egyet berúgtak. Aztán a fordulás után Kelemen Patrik és Tárkányi Gergő megfordították a találkozót, de a hajrá előtt a pápaiak egyenlítettek és egy ponttal távoztak Érdről. Kertész Ferencék a Kaposvár győzelmével visszacsúsztak a tabella második helyére.

NB III, Nyugati csoport, 12. forduló
Érdi VSE–Pápai Perutz FC 2–2 (0–1)
Gsz.: Kelemen P. (54.), Tárkányi (59.), ill Németh L. (35.), Jurik (75.)

Hullámvasúton az SZLK. A két hete, Biatorbágyon elszenvedett 8–2-es vereség alapos fejmosást vonhatott maga után a Pest megyei első osztályban érdekelt Százhalombattai LK-nál, hiszen Rácz László csapata a múlt heti, Maglód elleni 4–1-es siker után a Szentendrét könnyedén, 5–1-re verték hazai környezetben. Mindezt úgy, hogy a vendégek a 73. percben még 1–0-ra vezettek…

Pest megyei I. osztály, 12. forduló
Százhalombattai LK–Szentendre VSE 5–1 (0–1)
Gsz.: Sipos G. (73.), Késmárki (77., 88.), Vörös M. (79.), Versits Zs. (90.), ill. Szijj (6. – tizenegyesből)

Térségi rangadót rendeztek a Pest megyei másodosztály Déli csoportjában, amikor az újonc Diósdi TC a Törökbálinti TC-t fogadta. A hazaiak húsz perc után hátrányba kerültek, de a 48. percben kisebb meglepetésre megfordították a találkozót. Igaz, előnyük nem tartott sokáig, hiszen a 49 esztendős Hegedűs János István az 56. percben beállította a 2–2-es végeredményt.

Pest megyei II. osztály, Déli csoport
Diósdi TC–Törökbálinti TC 2–2 (1–1)
Gsz.: Tóth Gergely (36.), Gyulay (48.), ill. Róza (20.), Hegedűs J. I. (56.)

A megyei harmadosztályban a Sóskút SKE Dunavarsányi TE II elleni mérkőzése elmaradt, a Tárnok BKSK kiütötte a Szigetbecsét, a Dunafüred-Százhalombatta pedig megizzasztotta a bajnokaspiráns Szigethalom SC-t. Az Érdi VSE második csapata fordulatos összecsapást játszott a DMTK II otthonában.

Pest megyei III. osztály, Délnyugati csoport
Dunaharaszti MTK II–Érdi VSE II 3–2 (1–1)
Gsz.: Hegyes (34.), Keszthelyi (47.), Szinai (64.), ill. Varga Gábor (30. – öngól), Varga György (61.)
Tárnok BKSK–Szigetbecse SE 6–0 (2–0)
Gsz.: Lingli (20.), Vida P. (38., 51., 69.), Váradi (75., 86. – az elsőt tizenegyesből)
Szigethalom SC–Dunafüred-Százhalombatta 1–0 (1–0)
Gsz.: Novák N. (16.)

(Fotó: Balogh István)

 

Címkék