Jótékonysági turkáló

November 11-én adomány turkálót rendez az Érddel együtt Csoport és az Érd és környéke rászorulók csoportja a Bajcsy-Zsilinszky út 206. szám alatt, a nyugdíjas klub épületében. A két társaság már rengeteg adományt összeszedett, de még várják a felajánlásokat annak érdekében, hogy minden rászorulónak jusson meleg kabát, csizma, pulóver a tél beállta előtt.

Hasonló tartalmaink:

Téli időszakban különösen fontos, hogy fokozott figyelemmel legyünk embertársainkra, ezért arra kéri a két jótékonysági csoport a jóérzésű érdieket, hogy gyűjtsék össze otthon azokat a holmikat, amik nekik már nem kellenek, de másoknak hasznos lehet. Fontos, hogy csak olyat adományozzanak, amit még használható.

Az adományokat az Érddel együtt Csoport és az Érd és környéke rászorulók csoportja gyűjti.

Az állami intézményeken, a civil szervezeteken túl az egyes állampolgároknak is nagy szerepük lehet abban, hogy a további halálesetek megelőzhetőek legyenek. Így mindenki aktívan segítséget nyújthat a hideg idő beköszöntével azzal, ha az eddigieknél jobban figyel a környezetében élőkre, a legveszélyeztetettebb, tudottan magányos idős emberekre és az utcára szorult hajléktalanokra is.

Címkék