Jótékonysági turkáló

Meleg ruhákat, cipőket, konyhafelszerelési tárgyakat, tartós élelmiszert osztott szombaton a Hit Gyülekezete Érdi Szeretetszolgálata, az Érdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat közreműködésével. Érdi civil csoportok ugyanezen a napon rendeztek jótékonysági turkálót – az akciót jövő szombaton megismétlik.

Hasonló tartalmaink:

A Hit Gyülekezete Érdi Szeretetszolgálata, az Érdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat jótékonysági akciójára leginkább egyszülős családok és idősek jöttek. Legkelendőbb a meleg kabát, pulóver, valamint a téli cipő volt, de sok konyhai eszköz is elfogyott. Nagy örömmel fogadták a tartósélelmiszer-csomagot is.

– Legközelebb januárban tartunk ruhaosztást, de az egyénileg hozzánk fordulókat természetesen támogatjuk – mondta érdeklődésünkre Agamál Zsuzsa szervező.

Jótékonysági turkálót szervezett szombatra az Érd és Környéke Rászorulók Megsegítése civil csoport is, az ÉRDdel Együtt csoport támogatásával: helyi lakosok adományait gyűjtötték össze és osztották szét.Legkelendőbb a gyermekruha és a téli holmi, valamint a gyermekjáték volt. Zömmel családosok érkeztek, volt, aki a gyermekeit is elhozta – mondta Vízvári  Judit szervező, aki elmondta azt is: jövő szombaton ismét jótékonysági turkálót tartanak a régi Parkvárosi Közösségi Házban (Bajcsy-Zs. u. 204-206.)

– Sok hasznos holmi közül lehet majd válogatni, hiszen még a hétvégén is érkeztek adományok. Rengeteg jó minőségű téli gyermek- és felnőttruhával (kabátokkal, pulóverekkel, bélelt nadrágokkal) készülünk jövő szombatra is – tette hozzá.

 

Címkék