Hét érmet táncolt a Masters SE

Akrobatikus rock and roll országos bajnokságot tartottak október 28-án és 29-én Szigetszentmiklóson. Az érdi Masters Sportegyesület valamennyi formációja és párosa eredményesen szerepelt a táncversenyen, hiszen négy arany-, két ezüst- és egy bronzérmet szereztek az egyesület sportolói.

Hasonló tartalmaink:

Az első nap legjobb eredményét a sportág legnehezebb kategóriájában, a felnőtt „A” kategóriában érte el a Deli Alex–Sárfy Krisztina páros, amely aranyérmet nyert. A junioroknál a Záhonyi Patrik–Bradács Tamara páros hatodik, a Gábor László–Szalai Alexa páros hetedik lett. A serdülők között Barthos Bence és Szalma Borka a tizenegyedik helyen végzett. A Dexter’s Girls children nagyformáció a negyedik, az Express serdülő kisformáció pedig a kilencedik helyen zárta az ob fináléját.

XpressA seregszemle második napján a Jolly Joker junior kisformáció és az Xpress junior nagyformáció szállította a Masters remek eredményeit: mindkét formáció országos bajnok lett saját versenyszámában. A Militans (Tornádó–Masters SE) felnőtt nemzeti nagyformáció a második helyet, a Rakéták felnőtt kisformáció pedig a harmadik helyet szerezte meg. A Wait for it (Tornádó–Masters SE) nemzeti kisformáció – ahol Sárfy Krisztina edző is táncol – első helyen végzett, míg a Sol Invictus (Musztáng SE–Masters SE) felnőtt nemzetközi nagyformáció – Széchenyi Vanessza edzővel – a második pozíciót szerezte meg.

Jolly JokerA Masters növendékei legközelebb november 5-én, a budapesti területi bajnokságon táncolnak.

Címkék