Remekelt a bajnoki döntőn az ÉSWS SE

November negyedikén Mezőtúron rendezte országos bajnoki döntőjét a Magyar Kung Fu és Wushu Szakszövetség. A viadalon az Érdi Shaolin Wushu Egyesület (ÉSWS SE) tizennégy versenyzője összesen tizennyolc érmet szerzett.

Hasonló tartalmaink:

Kilenc arany-, négy ezüst- és öt bronzérem az Érdi Shaolin Wushu és Sportakrobatikai Sportegyesület mérlege a magyar bajnok döntőről, ahol Mák Attila egyéniben három elsőséget jegyzett egyesületének, miután a gyerek kettes korcsoportban az hosszú és rövidfegyveres számok mellett a pusztakezes gyakorlatot is megnyerte.

Mellette Broszman Bertalan és Srágli Liliána is megnyerte a gyerek I-es korosztály pusztakezes gyakorlatát, valamint utóbbi még a hosszúfegyvernél is aranyérmes lett. Magyari László és Mákné Késő Barbara is megnyerte a szenior pusztakezes kategóriát. Továbbá a csoportos gyakorlatban Bereczki András, Veres Mátyás és Mák Attila triója diadalmaskodott.

Ezüstérmes lett Pozsgai Luca (gyerek I, pusztakezes), Bogó Rebeka (felnőtt, hosszúfegyver), Pozsgai Eszter (szenior, pusztakezes) és Nagy Márk Krisztián (serdülő, hosszúfegyver).

A dobogó aljára állhatott még Bogó Rebeka (felnőtt, rövidfegyver), Nagy Márk Krisztián (serdülő, rövidfegyver), Varga Levente (serdülő, hosszúfegyver) és két alkalommal Müller Hargita (junior, rövid és hosszúfegyver). Az érmes helyezések mellett az érdiek még további három negyedik helyezést értek el.

A magyar bajnoki döntő mellett az ÉSWS SE négy sportolója is sikeres övvizsgát tett a budapesti Chanwu Központban, ahol a szövetség elnöke, Sifu Varga István adta át az öveket az első szintre lépő Broszman Benedeknek és Mákné Késő Barbarának, valamint a harmadik szintet teljesítő Mák Attilának és Nagy Márk Krisztiánnak.

Fotó: Magyar Chan Wu Szövetség facebook

Címkék