Érdi hölgy Pest megye legszebbje!

Az érdi Kerepesi Rékát választotta a zsűri Pest Megye legszebbjének. Két udvarhölgye Mészáros Petra (Cegléd) és Tóth Gabriella (Budakeszi) lett. A Pest Megye Szépe választás gáláját szombat este tartották Törökbálinton. A telt házas rendezvény fővédnöke dr. Aradszki András államtitkár volt, aki köszöntőjében hangsúlyozta: a verseny nemcsak a külső szépségről szólt, hanem a természetes és harmonikus nőről, motivációról, belső tartásról, tehetségről, álmok megvalósításáról és annak lehetőségéről.

Hasonló tartalmaink:

Az első ízben megrendezett Pest Megye Szépe versenyen tizenhat hölgy, köztük két érdi versengett a koronáért. A gálát, amelyen a döntősök háromféle öltözékben (farmerben, magyar népi motívumos ruhában és estélyiben) mutatkoztak be, a Törökbálinti művelődési házban rendezték. A zsűrinek – mint azt az est házigazdái, Némedi Varga Tímea és Gergely Róbert hangsúlyozták – nem volt könnyű dolga, hisz mind a tizenhat fiatal lány nagyon szép volt.

– Kívánom annak a hölgynek, akinek a fejére kerül a korona, hogy királynőként viselje, de gondoljon arra is: ez nem több, mint visszaigazolása annak, hogy valamit jól csinált, hogy van szorgalma és tehetsége. És egyben adjon erőt neki ahhoz is, hogy ezzel a szorgalommal és tehetséggel meg tudja valósítani az álmait, és legyen sikeres a magánéletben és hivatásában egyaránt – kívánta köszöntőjében az est fővédnöke, Aradszki András államtitkár.

Az érdi Kerepesi Rékának minden bizonnyal valóra vált az egyik álma ezen az estén. Mint tudósítónknak elmondta, hihetetlen érzés volt átélni, hogy az ő fejére kerülhetett a korona.

– Három hónapon keresztül készültem a versenyre, arra, hogy a legjobb formámban legyek. A jelek szerint ez sikerült is – mondta a fiatal hölgy, aki nem csupán a koronát köszönheti ennek a versenynek, hanem jó barátokat is. Mint megtudtuk, Réka a jövőben szeretne közreműködni abban, hogy a Pest Megye Szépe minél nagyobb, országos verseny legyen – azaz kipróbálná magát a „másik oldalon” is. Ami az egyéb terveit illeti, a TB- és bérügyintézőnek tanuló fiatal nő korábban versenyszerűen röplabdázott és teniszezett, és most szeretne felvételizni a Testnevelési Egyetemre, hogy édesapja nyomdokaiba lépve teniszedző lehessen.

A Pest Megye Szépe döntőjébe került egy másik érdi hölgy, Szűcs Nikolett is, aki nemrég ünnepelte tizenkilencedik születésnapját. Ez volt az első szépségverseny, amin részt vett, és bár kicsit csalódottnak érezte magát, hogy nem került az első három közé, hatalmas élményt jelentett neki a versenyzés. Mint elmondta, szeretné folytatni a modellkedést, és részt venne szívesen más szépségversenyen is. Most azonban a tanulás az első, hiszen Niki ebben a tanévben érettségizik, és pszichológia szakon szeretné folytatni tanulmányait.

Ha nem is kerülhetett korona minden döntős fejére, a verseny során minden lány sokat nyert: belekóstolhattak a szépség világába, élményekkel, baráti kapcsolatokkal lettek gazdagabbak, és – mint a most megválasztott királynő, aki már több ízben vett részt szépségversenyen, többek közt az egyik Érd Szépén is – jövőre tapasztalatokkal felvértezve jelentkezhetnek a következő Pest Megye Szépe választásra – hiszen, ahogy Bada Zoltán versenyigazgató az esten utalt rá, lesz folytatás.

– A gála visszaigazolta, hogy nagyon jó úton haladunk. Szeretnénk ezzel a versennyel értéket teremteni Pest megyében. Minden erőmmel azon leszek, hogy a Pest Megye Szépe minél híresebb, nagyobb és színvonalasabb legyen – hangsúlyozta a versenyigazgató.

A szombati, telt házas gálán nemcsak a tizenhat hölgy, hanem a közönség is remekül érezte magát. A telt házas teremben a JP Dance Company, a Rocky Monday és az Érdi Táncsport teremtett forró hangulatot, az est sztárvendége pedig Szabó Ádám harmonikaművész volt, aki nagy sikerű koncertjével tett még felejthetetlenebbé az estét.

A zsűri tagjai voltak: Győrfi Pál (Országos Mentőszolgálat szóvivője), Csizmazia Zsolt (a Pest Megye Szépe Választás hivatalos fotósa), Balczó Kornélia (a Buda Környéki Televízió tulajdonosa), Czanik Balázs  (Capoeira aerobik edző), Turbók János  (Agárdi Popstrand főszervezője),
dr Jenei András (a Pest Megye Szépe Választás 2017 zsűrielnöke, főorvos, a Jenei Fogászat tulajdonosa), Bada Zoltán (Pest Megye Szépe versenyigazgató), Kis Korinna (a Pest Megye Szépe Arca és a III.Érd Szépe szépségkirálynője), Éliás Jr (Artisjus-díjas és Gundel-művészeti díjas énekes, dalszerző, előadóművész) Mihályi Réka (Fonogram-díjas énekes,előadóművész), Bognár Nándor (Lokál Extra szerkesztője)
Vámos Magda  (a divat nagyasszonya), Keveházi Gábor (Kossuth-díjas kiváló és érdemes művész),  Pesák Ádám (a Budapesti Operett Színház művésze)

 (Fotók: Boros Sándor)

 

Címkék