Bemutatkoztak az ifjúsági szakreferensek

Bemutatta referenseit Fodor Enikő, az Érdi Ifjúsági Önkormányzat diák-polgármestere hétfő délután a Polgárok Háza dísztermében, valamint tájékoztatta a nyilvánosságot arról, hogy Csóka Gyula, a Kós Károly Szakképző Iskola mandátumhoz jutott diákja, személyes okokra hivatkozva lemondott képviselőségéről, ezért helyére az alapokmány értelmében a hatodik legtöbb szavazatot kapó diák lép a testületbe.

Hasonló tartalmaink:

Fodor Enikő elmondta, hogy a felszabadult mandátumot Hampó Helga, a Vörösmarty Mihály Gimnázium tanulója kapta, aki a jövőben a diákjogok és diák-érdekképviseletért felelős referensi posztot is viselheti. A további referensek: Lepp Tamás Már – sajtóreferens, Tulipán Kincső – ifjúsági és kulturális ügyekért felelős referens, Csurgó Csenge – testületi titkár és jegyzőkönyvvezető, Balázs Bence – városi és testvérvárosi kapcsolatokért felelős referens, Murgás Levente – sport és egészségügyért felelős referens, Varga Bence – környezetvédelemért felelős referens.

Fodor Enikő diákpolgármester elmondta, hogy valamennyi diákképviselő elérhető személyesen, valamint az erd.ifjusagi.onkormanyzat@gmail.com címen is. A kérdésekre a témában illetékes referensek fognak válaszolni, ha pedig szükséges, akkor intézkedni.

20171120_153809

A harmadik Érdi Ifjúsági Önkormányzat idén is célul tűzte ki, hogy munkájukat minél többen megismerjék, szeretnék, ha az érdi diákok tisztában lennének célkitűzéseikkel és eredményeikkel, hiszen – ahogyan a diákpolgármester fogalmazott – egyénileg nagyon nehéz megfelelniük, mert támogatásaikat kollektíven adják, amit iskolás társaik nem mindig éreznek, még ha tapasztalják is.

Jó hír viszont, hogy az Érdi Ifjúsági Önkormányzat Facebook oldalának kedvelőinek száma az elmúlt egy hónapban megint sokkal több lett. Fodor Enikő ezzel kapcsolatban elmondta, hogy azt remélik, hogy a lájkolók száma folyamatosan nőni fog, hiszen ők már az a generáció, aki a világhálót használja az információ cserére.

Az Érdi Ifjúsági Önkormányzat decemberben tovább szeretné növelni a népszerűségét, ugyanis logózott szaloncukrot fognak osztani a városközpontban, ahol remélik, hogy még többen megismerik őket  az érdiek.

Címkék