Az én biztonságos világom

Rajzpályázatot hirdetett még szeptemberben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, “Az én biztonságos világom” címmel. A pályázat célja a rendőrség és a roma kisebbség kapcsolattartásának és kapcsolatrendszerének megóvása, továbbfejlesztése, illetve az együttműködés hatékonyabbá tétele volt. Az ünnepélyes díjátadót pénteken tartották a Szepes Gyula Művelődési Központban. Az első három helyezett közt volt érdi is: a Batthyány iskola a második helyet szerezte meg.

Hasonló tartalmaink:

A pályázat célja a rendőrség és a roma kisebbség kapcsolattartásának és kapcsolatrendszerének megóvása, továbbfejlesztése, illetve az együttműködés hatékonyabbá tétele volt. A rendezvényen a rendőrség képviselőin kívül az érintett iskolák küldöttei és az Érdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat tagjai vettek részt.

Az első helyezett a Nagykőrösi Kolping Katolikus Általános Iskola, a második helyezett az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola, a harmadik helyezett pedig a Szigethalmi Szent István Általános Iskola lett. Az első három helyezett értékes nyereményekkel gazdagodott, többek között Erzsébet utalványokat, illetve bűnmegelőzési csomagokat nyerhettek.

 

 

Címkék