Őszi bajnok a Sóskút

A Pest megyei harmadosztály délnyugati csoportjának első fordulójából elhalasztott mérkőzést pótolt a Sóskút SKE az Érdi VSE II vendégeként, s győzelmével a Sóskút zárt a bajnokság élén az őszi idényben.

Hasonló tartalmaink:

A Merkantil Bank Liga NB II-ben a Budaörs az újonc Budafokot látta vendégül Tatabányán a tizenkilencedik fordulóban. Bognár György együttese hamar, már nyolc perc után megszerezte a vezetést, amikor Czvitkovics Péter volt eredményes, de szűk negyed órával később a BMTE is bevette Bese Balázs kapuját. Ezt követően sokáig nem tudott betalálni egyik csapat sem, végül Horváth Roland az 55. percben szerzett góljával a Budaörs 2–1-re nyert.

Merkantil Bank Liga NB II, 19. forduló
Budaörs–Budafoki MTE 2–1 (1–1)
Gólszerzők: Czvitkovics (8.), Horváth Roland (55.), ill. Nagy Tamás (22.)

Az Érdi VSE a tavaszi idényből előrehozott mérkőzésen fogadta a Gyirmót FC Győr második csapatát az NB III Nyugati csoportjának 16. fordulójában. Limperger Zsolték Kelemen Patrik találatával tizenkét perc után vezettek, majd a fordulás után Melczer Vilmos is betalált. Ezt követően Vörösbaranyi Armand ugyan szépített, de a 3–1-es érdi sikert Balázsovics Máté állította be.

NB III, Nyugati csoport, 16. forduló
Érdi VSE–Gyirmót FC Győr II 3–1 (1–0)
Gsz.: Kelemen P. (12.), Melczer (58.), Balázsovics (80.), ill. Vörösbaranyi (70.)

A Pest megyei másodosztály déli csoportjának tizenötödik körében a Diósd súlyos, 4–0-s vereséget szenvedett az Üllő SE vendégeként, míg a Törökbálinti TC könnyed, 7–1-es győzelemmel zárta az őszt, miután Vattamány Dávid mesterötöst jegyzett! Tizenöt meccs után a TTC a második helyen áll, nyolc ponttal lemaradva az éllovas Felsőpakonytól, míg a DTC tizenharmadik helyen áll.

Pest megyei II. osztály, Déli csoport, 15. forduló
Üllő SE–Diósdi TC 4–0 (2–0)
Gsz.: Potemkin (17., 57., 59.), Simon Zs. (31.)
Pereg SE–Törökbálinti TC 1–7 (1–4)
Gsz.: Nagy R. (11.), ill. Vattamány (7., 29., 31., 34., 61.), Pothorszki (52.), Szikes (70.)

A Sóskút SKE lett az őszi első a Pest megyei harmadosztály délnyugati csoportjában, miután a térségi rivális Érdi VSE II vendégeként győzött 4–2-re. A sóskútiak ugyan 22 perc után kétgólos előnyre tettek szert, de a házigazda a fordulás után egyenlített, azonban emberelőnyét kihasználva lezárta a meccset a vendég csapat.

Pest megyei III. osztály, Délnyugati csoport, 1. fordulóból elhalasztott mérkőzés
Érdi VSE II–Sóskút SKE 2–4 (1–2)
Gsz.: Farkas Á. (33.), Balogh Béla (56.), ill. Péter K. (20.), Csóli M. (22., 85.), Lantos B. (63.)

Címkék