Vigyázat! Trükkös csalók Érden!

Ismét próbálkoznak Érden a közüzemi szolgáltatók nevével visszaélő csalók, besurranó tolvajok. Víz- és csatornamunkásnak adják ki magukat, és a helyi víziközművek által kötelezően elvégzendő feladatokra hivatkoznak – hívja fel a figyelmet  közleményében az ÉTV Kft.

Hasonló tartalmaink:

Nem árt az óvatosság mostanában Érden és a környező településeken: álmunkások, besurranó tolvajok házalnak hivatalos küldetésnek álcázva. A hívatlanul érkező csalók kisebb-nagyobb feladatokkal, látszattevékenységgel próbálnak gyorsan készpénzhez jutni, vagy a házakba bejutva értéktárgyakat ellopni.

Az Érd és Térsége Víziközmű Kft. felhívja a figyelmet arra, hogy semmilyen ingatlanon belüli feladatra nem adtak és nem adhatnak ki utasítást.

A víziközmű-szolgáltatók szakemberei nem szednek készpénzt és csak a vízóra leolvasása miatt csöngetnek be bejelentés nélkül. A munkatársak rendelkeznek arcképes igazolvánnyal, melyet kérésre felmutatnak. Az ÉTV kéri, ha gyanús emberek próbálnak pénzt kicsalni, vagy hívatlanul az ingatanra bejutni, akkor azonnal jelentsék azt a rendőrségen, vagy érdeklődjenek a víziközművek elérhetőségein.

 

 

 

 

 

Címkék