ÉRD CSAPATA NYERT A „VIZES” SZAKEMBEREK VERSENYÉN

Nagy sikerrel zárult a 17. Országos Víziközmű Szerelőverseny az Érd és Térsége Víziközmű Kft. számára: a nagy hagyománynak örvendő szakmai rendezvényről az érdi társaság csapata hozta el az elsőnek járó trófeát.

Hasonló tartalmaink:

A Sopronban rendezett megmérettetésen nemcsak Magyarország legjobb szakemberei mérték össze tudásukat elméletben és gyakorlatban, de a 22 csapat között a 19 hazai mellett egy bukaresti, egy szlovák és egy burgenlandi víziközmű is képviselte magát. A vízkincset őrző érdi szakemberek olyan gyakorlati feladatokat oldottak meg kiemelkedő gyorsasággal és precizitással, amelyekkel a mindennapokban is találkoznak.

A csapat tagjai: Institurisz Péter, Szőts Gábor, Jakab Gábor, valamint Szabó Miklós, tartalék csapattag. Felkészítőjük Büki Levente üzemegység-vezető.

A Magyar Víziközmű Szövetség évente megrendezett Országos Víziközmű Szerelőversenyeinek a célja az ivóvízellátás területén dolgozó szakemberek elméleti és gyakorlati felkészültségének megmérettetése; hivatásszeretetüknek és szakmai elkötelezettségüknek erősítése; valamint a csapvíz-fogyasztás és a víziközmű ágazat társadalmi elismertségének növelése.

A verseny megrendezésével évről évre azt szeretné demonstrálni a Szövetség, hogy nagy társadalmi szükség van az ágazatban dolgozó munkatársakra, az elhivatottságukra, a szakmai ismeretükre, tudásukra.

Címkék