Ismét csarnokot avattak a kézisek

Az ÉRD NB I-es női kézilabdacsapata az ifjúsági együttes játékosaival kiegészülve vett részt a Haladás VS szombathelyi sportkomplexumának avatóján.

Hasonló tartalmaink:

A csarnokavató gálát megelőzően délelőtt az ÉRD egy edzés keretében próbálhatta ki az új kézilabda pályát, majd a Haladás VSE játékosaival közösen egy jó hangulatú ebédre volt vendége a Haladás VSE kézilabda szakosztályának a belvárosi Csupor étteremben. Az ebéd után az adventi vásáron sétálgattak a csapat tagjai, megcsodálva a szombathelyi főteret.

A szabad program után visszatértek a kézilabdázók a multifunkcionális sportcsarnokba, ahol helyet kapott birkózó-, ökölvívó- és konditerem, valamint egy súlyemelő terem és két kézilabda pálya is. A kézilabdacsarnok 458 fő néző befogadására alkalmas lelátóval rendelkezik.

A csarnokavató gálán a Haladás VSE valamennyi korosztályos együttese pályára lépett, majd az este utolsó mérkőzését az ÉRD az NB I/B-ben szereplő Haladás VSE együttesével 19:19-től, mely kezdés a hamarosan 100 éves egyesület alapításának dátumára utal.

A találkozót megelőzően a Haladás VSE szakosztályvezetője Gál Sándor, és szakmai igazgatója, Bokor Zsolt adott át egy-egy ajándékcsomagot Szabó Edinának és Rácz Marianne-nak, megköszönve a csapat részvételét a csarnokavatón. Az ÉRD a jeles eseményre egy, a csapat által dedikált bekeretezett mezt ajándékozott, mely a gála tombolájának főnyereménye volt. Ezen kívül a lányok a lelátón helyet foglaló gyerekeknek is készültek apró ajándékokkal. A csordultig megtelt új sportcsarnok közönségének nagyon tetszett a jó hangulatú, és látványos megoldásokkal tarkított mérkőzés, melyen minden ÉRD játékos szerzett gólt.

Címkék