Karácsonyoztak a diósdi szépkorúak

A Diósdi Eötvös József Német Nemzetiségi Általános Iskola tornatermében tartották meg immár 10. alkalommal az Idősek karácsonyát. Ebéddel látták vendégül, illetve egy kis ajándékkal lepték meg azt, aki eljött.

Hasonló tartalmaink:

Bogó László polgármester elmondta, hogy ebéddel látják vendégül, illetve egy kis ajándékkal lepik meg azt, aki eljön. Márpedig minden 70 év feletti diósdit meghívtak, ők pedig szép számmal meg is jelentek a rendezvényen. Műsorral is készültek a szervezők: a diósdi óvodások, iskolások és a szeretetotthon fellépése mellett a Napsugár Tánccsoport bemutatója és egy 6 fős énekkar produkciója is szórakoztatta a közönséget. A polgármester kiemelte, hogy az Idősügyi Tanáccsal egyeztetve egész évben többféle műsorral várják a településen a szépkorúakat.

A közönség láthatóan jól érezte magát: volt, aki meghatódott azon a tiszteleten, figyelmen, amit a fiatalabb generációtól kapott, volt, aki már régen látott ismerősével találkozhatott itt újra, és volt, aki egyszerűen csak élvezte az ételeket és az énekeket.

Címkék