Hat érdi a válogatottban!

Kijelölte tizenhét fős keretét a január 22-i, egynapos siófoki összetartásra Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, aki erre a napra hat érdinek szavazott bizalmat.

Hasonló tartalmaink:

A tabella első két helyét elfoglaló FTC-Rail Cargo Hungariából és a Győri Audi ETO KC-ból egy játékos sem került a csapatba, így a magyarok dán szakvezetője több, a válogatottban eddig még nem szereplő kézilabdázót is behívott.

Az ÉRD csapatából szokás szerint ott van a keretben Janurik Kinga, Kisfaludy Anett és Klivinyi Kinga, valamint Tóth Gabriella, mellettük a korábbi, 2017-es összetartásokon már résztvevő Kiss Nikolettre és Szabó Laurára számít a kapitány az egynapos összetartáson.

A magyar női kézilabda-válogatott 17 fős kerete a január 22-i összetartásra
kapusok:
JANURIK KINGA (ÉRD), Horváth-Pásztor Bettina (DVSC-TVP), Oguntoye Viktória (Dunaújvárosi KKA)
mezőnyjátékosok: Helembai Fanny (GVM Europe-Vác), Karnik Szabina (MTK Budapest), KISFALUDY ANETT (ÉRD), KISS NIKOLETT (ÉRD), KLIVINYI KINGA (ÉRD), Klujber Katrin (DKKA), Kovács Anna (DKKA), Kácsor Gréta (Vác), Lakatos Rita (Vác), Al-Gaui Asma (Siófok KC), SZABÓ LAURA (ÉRD), TÓTH GABRIELLA (ÉRD), Tóth Eszter (MTK), Walfisch Mercédesz (EUbility Group-Békéscsabai ENKSE)

(fotó: handballerd.hu)

Címkék