Ilyen az önzetlen segítség!

Egy érdi vállalkozó négyszáz adag csirkepörköltet főzött vasárnap a rászorulóknak, amit a Szociális Gondozó Központ szokásos vasárnapi ételosztásán kóstolhattak meg a nehéz helyzetben élők az Érdligeti játszótér mellett található húsboltnál. 

Hasonló tartalmaink:

Morzsik Attila főzi minden hétvégén az egyházak részére az egytálételeket, így szoros kapcsolatot ápol  a Szociális Gondozó Központtal. A szakács végzettségű férfi húsboltot vezet Érden, s most 83 kiló csirkét ajánlott fel, amiből csirkepörköltet készített, de azt kérte, hogy ezúttal nála, vagyis az üzleténél szolgálhassa ki a vendégeket. A helyszínen a korábbi ételosztásokhoz hasonlóan körülbelül nyolcvanan étkeztek, és ezúttal is mintegy száznyolcvan adag ételt vittek házhoz a Szociális Gondozó Központ munkatársai.

A pörköltet tésztával kényelmes körülmények között lehetett elfogyasztani, a Szociális Gondozó gondoskodott padokról, sátorról, de meleg teáról is.

Az ebéden kívül ezúttal is lehetett meleg ruhaneműt is haza vinni és segítséget kérni az érdi szociális ágazat munkatársaitól.

Jövő héten újra lesz ételosztás, de akkor már a szokásos helyszínen, az Emma utcában.

Címkék