Változások Budaörsön

Három felkészülési mérkőzésen három győzelmet aratott a Budaörs NB II-es labdarúgó csapata, amelynél történtek változások a téli átigazolási időszakban.

Hasonló tartalmaink:

Mint beszámoltunk róla, visszatért kölcsönszerződéséből az MTK Budapesthez a fiatal kapus, Bese Balázs, akinek a helyét a fővárosi kék-fehérektől érkező Demjén Patrik veszi át.

Mellette egy érkezőt, illetve két távozót jelentettek be a klub honlapján. Ennek értelmében a Puskás Akadémia együttesét is megjáró védő, Fényes Szabolcs az Aqvital FC Csákvár után a Budaörsnél folytatja pályafutását. A 22 éves védő a Fejér megyei együttesnél az őszi szezonban huszonegy bajnokin és három Magyar Kupa mérkőzésen csupán hatszor kapott lehetőséget kezdőként, egyszer pedig csereként.

Távozott ugyanakkor Bognár György együttesétől a gólerős csatár, Horváth Roland, aki egy éve Csákvárról igazolt Budaörsre, ahol 33 mérkőzésen tizenhárom gólt szerzett. A 23 éves támadó a Gyirmót FC Győrhöz igazolt. Valamint visszatért a Ceglédi VSE-hez Wild Tamás, akit Horváth Rolandhoz hasonlóan 2017 januárjában igazoltak le Bognár Györgyék. Ezen időszak alatt a 23 éves labdarúgó csak tizenháromszor került a kezdő csapatba.

A Budaörs már három edzőmeccsen van túl: elsőként Diósdon játszott a Csepel FC-vel, amelyet 4–0-ra győzött le. Majd Komáromban játszottak a szlovák harmadosztályú Érsekújvár ellen Sajbán Mátéék, akik 3–1-es győzelmet arattak. Ezt követően pedig az NB I-es Paksot 2–1-re verték Diósdon.

Felkészülési mérkőzés
Budaörs–Csepel FC (NB III) 4–0 (1–0)
Budaörs gólszerzői: Medgyes, Tányéros, Menyhárt, Horváth R.

Nove Zámky (Érsekújvár, szlovák III. o.)–Budaörs 1–3 (1–0)
Budaörs gólszerzői: Horváth R. (2), Gémes

Budaörs–Paksi FC (NB I) 2–1 (0–1)
Budaörs gólszerzői: Sajbán Máté, Bakos

 

Címkék