Figyelem: ál “digis” csalók az érdi lakótelepen!

“Feltehetőleg csalók tevékenykedhetnek az érdi lakótelepen, ezért kérjük, hogy magát a DIGI képviselőjének kiadó személyeknek ne adjanak át készpénzt”, írja a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. közleményében.

Hasonló tartalmaink:

Az érdi lakótelepen önmagukat a DIGI üzletkötőinek kiadó személyek „átszerződtetés” címen pénzt kérnek és vesznek át a helyi lakosoktól, TV és internet előfizetés megkötését színlelve. Feltehetőleg csalók tevékenykedhetnek az érdi lakótelepen, ezért kérjük, hogy magát a DIGI képviselőjének kiadó személyeknek ne adjanak át készpénzt.

Szeretnénk hivatalosan is megerősíteni, hogy a társaságunk a leendő előfizetőitől nem kér és fogad el személyesen a helyszínen pénzt előfizetői szerződés megkötésekor (más szolgáltatótól való „átszerződéskor”), azaz ezek a személyek nem a DIGI Kft. alkalmazottai, sem megbízottai. Kollégáink céges fényképes igazolvánnyal rendelkeznek, melyet igény esetén felmutatnak, és azzal igazolják személyazonosságukat, valamint azt, hogy valóban a társaságunk képviseltében járnak el.

Kérjük, hogy saját vagyonbiztonságuk érdekében minden esetben kérjék meg a magukat DIGI képviselőként feltüntető személyeket, hogy mutassák be igazolványukat, és fokozott óvatossággal járjanak el hasonló esetekben!

(DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft.)

Címkék