Sima vége lett

Második felkészülési mérkőzésén 7–1-es győzelmet aratott az Érdi VSE NB III-as csapata a Pest megyei első osztályban érdekelt Tököl VSK ellen.

Hasonló tartalmaink:

A martfűi edzőtábor utáni két hétben kapják a legnagyobb terhelést az Érdi VSE játékosai, akik így kissé fáradtan léptek pályára a Tököl VSK ellen. A kapuban ugyan a csapatkapitány, Kertész Ferenc kezdett, ám nem töltött el sok időt a pályán, s Borek Norbert váltotta, míg Balázsovics Mátéra és Füzér Zoltánra sérülés miatt nem számíthatott Limperger Zsolt, valamint ezúttal Bozsoki Imre is a kispadon volt.

A mérkőzés elején ugyan dominált a házigazda, ám a támadásbefejezésekbe eleinte rendre hiba csúszott, majd tíz perccel a szünet előtt egy gyors jobboldali akció és Pál Szabolcs beadása után Kelemen Patrik remekül érkezve fejelt Lengyel Máté kapujába.

A szünetbeli egygólos előnyt azonban a térfélcsere után növelték az érdiek, amikor az 57. percben egy vendég kirúgásra csapott le Kelemen, s a tököli kapust elfektetve szerezte csapata és egymaga második gólját.

Alig három perccel később pedig Németh Gábor Vince növelte az érdi előnyt, majd viszonylag sokáig stagnált a különbség, míg a 73. percben a vendégek egy szép egyéni akció és egy remek lövés után zárkózni tudtak.

A kétgólos különbség azonban nem tartott sokáig, az utolsó negyed órában előbb Koós Gábor, majd Tárkányi Gergő, aztán a harmadik gólját jegyző Kelemen Patrik is betalált, a 7–1-es érdi sikert pedig Pál Szabolcs állította be.

– Arra jó volt, hogy lemérjük a tudásunkat. Egy osztállyal lejjebb lévő csapat ellen egy jó edzőmeccs volt. Nehezen indult be a gépezet és a végére elfáradtak, de a javunkra vált – értékelt a mesterhármast jegyző Kelemen Patrik.

– Az volt a legfontosabb, hogy ne legyen sérülés. Mi nem a Tököllel, hanem a Balassagyarmattal szerettünk volna játszani, anélkül, hogy lebecsülnénk a Tökölt, egy erősebb csapattal szerettünk volna játszani. A fiúk elvégezték, amit kértem tőlük, ez volt a legfontosabb most. Jövő héten kapják meg a csúcsterhelést a játékosok, de fáradtabbak, mint a Szolnok ellen, de ez egy ilyen időszak. Örülök a sérülésmentes játéknak – mondta Limperger Zsolt.

Az Érdi VSE legközelebb február 3-án, 13 órakor lép pályára felkészülési mérkőzésen, amikor az NB III Keleti csoportjában érdekelt Termálfürdő-Tiszaújváros látogat az Ercsi úti Sporttelepre.

Felkészülési mérkőzés
Érdi VSE–Tököl VSK (megyei I. o.) 7–1 (1–0)
Érdi VSE: Kertész F. – Kárász, Pallagi, Csiszár, Pintér N. – Koós, Kónya, Melczer – Kelemen P., Pál Sz., Németh G. V.
Csereként pályára léptek: Borek (kapus), Ország, Hegedüs N., Tárkányi
Vezetőedző:
Limperger Zsolt

Tököl VSK: Lengyel – Guba, Boznánszky, Draxler, Tell, Csajági, Fazekas M.. Halász, Krasznay, Králik, Kemény N.
Csereként pályára léptek: Kovács Péter, Kiss Csaba, Terbócs, Urbán T., Kovács Attila, Kuti, Székely I.
Vezetőedző: Mészáros Attila

Az Érdi VSE gólszerzői: Kelemen P. (34., 57., 85.), Németh G. V. (60.), Koós (76.), Tárkányi (78.), Pál Sz. (87.)

Címkék