Eddig veretlen felkészülés

Az NB II-es Budaörs négy, a Pest megyei első osztályú Százhalombattai LK három, az NB III-as Érdi VSE két győztes edzőmeccset tudhat maga mögött a téli felkészülés során.

Hasonló tartalmaink:

A Merkantil Bank Ligában érdekelt Budaörs előbb az NB III-as Csepelt 4–0-ra, majd a szlovák Érsekújvárt 3–1-re, az élvonalbeli Paksot pedig 2–1-re győzte le, majd a Komárno ellen játszott nyolcgólos döntetlent.

Legutóbb pedig Dunaújvárosban vendégeskedett Bognár György alakulata, amely már rögtön az első percben megszerezte a vezetést Sajbán Máté fejesének köszönhetően, majd ugyan az NB III-as házigazda DPASE majdnem egyenlített, de csak kapufáig jutott. A fordulás után Czvitkovics Péter és Sajbán Miklós növelte a vendégek előnyét. Sőt, egy óra után a negyedik budaörsi gól is megszületett, de Medgyes Sinan mentése saját kapujában landolt (1–3). Nem sokkal később egyre zárkózott a házigazda, de a 4–2-es vendég sikert a 90. percben Fodor Dániel állította be.

Mint beszámoltunk róla, az NB III-as Érdi VSE bő fél óra után szerezte meg a vezetést a megyei első osztályú Tököl VSK ellen, majd a térfélcserét követően Kelemen Patrik duplázott, a hajrában pedig kijött a két csapat közti különbség és az érdiek könnyed, 7–1-es sikert arattak, ezzel az NB II-es Szolnoki MÁV FC idegenbeli 3–0-s legyőzése után két meccsből kettőt nyertek.

A Pest megyei első osztály kilencedik helyén telelő Százhalombattai LK előbb a megyei másodosztály déli csoportjában kilencedik helyen álló Pereg SE-t verte könnyedén, 3–0-ra, majd a Fejér megyei élvonal hatodik helyezettjét, a Martonvásárt múlta felül 3–1-re, végül az ugyancsak Pest megyei másodosztályú, ott a Déli csoportban tizenkettedik Újlengyel DSE-t győzte le 4–1-re Rácz László csapata, amely háromból három edzőmeccsét nyerte meg.

fotó: Balogh István

Címkék