Hétvégi sport programajánló

Az ÉRD női kézilabdacsapata a sereghajtóhoz látogat. Ötödik edzőmeccsét játssza az Érdi VSE. Az elmaradt meccs után ismét idegenben a VMG. Hazai pályán a Honvéd érdi pólósai. Eb-re készülnek a shaolin wushusok.

Hasonló tartalmaink:


KÉZILABDA

A K&H női kézilabda liga tizennegyedik fordulójában a sereghajtó EUbility Group-Békéscsabai ENKSE vendége lesz az ÉRD. Részletes beharangozó ide kattintva érhető el!

K&H női kézilabda liga, 14. forduló
02.17., 17.00:
EUbility Group-Békéscsabai ENKSE–ÉRD

LABDARÚGÁS

Az Érdi VSE felnőtt NB III-as csapata újabb másodosztályú gárda ellen lép pályára. Limperger Zsolt együttese immár az új igazolással, Kalmár Domonkossal vág neki a Merkantil Bank Liga NB II hatodik helyén telelő Ceglédi Vasutas SE elleni mérkőzésnek. Az érdiek ötödik edzőmeccsüket játsszák a téli felkészülés során, amelyből kétszer NB II-es csapatot, a Szolnokot idegenben, a Budaörsöt hazai pályán győzték le.

A Budaörs pedig a Nyíregyháza Spartacus ellen játssza utolsó edzőmeccsét a jövő heti, Dorogi FC elleni bajnoki rajt előtt.

Felkészülési mérkőzés
02.18., 13.00:
Ceglédi VSE (NB II)–Érdi VSE
02.18., 14.00: Nyíregyháza Spartacus–Budaörs

KOSÁRLABDA

A múlt heti, Siófoki Kosársuli elleni hazai mérkőzése a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban keletkező csőtörés miatt elmaradt a BKG-VMG DSE NB II-es férfi kosárlabda csapatának. A harmadosztály Nyugati csoportjának tizenhatodik körében így újabb idegenbeli megmérettetés vár Valaczkay Gáborékra, akik azzal a Marcali VSzSE-vel játszanak, akiket korábban 80–64-re vertek saját pályájukon.

Férfi kosárlabda NB II (harmadosztály), Nyugati csoport, 16. forduló
02.17., 19.00:
Marcali VSzSE–BKG-VMG DSE

VÍZILABDA

Érden a Honvéd-Érd. Három mérkőzést bonyolítanak le február 17-én a budapesti serdülő bajnokságban a fiú vízilabdázóknál az ÉRD Arénában, köztük vízbe száll a Fazekas Márton által irányított Budapesti Honvéd SE-Érd is, amely Cápa VK ellen játszik 15.30-tól. Emellett az OSC VSE II a Vasassal, a Honvéd Kölyök Póló pedig a DFVE-vel csap össze.

A 2004-esek is elkezdik a rájátszást. A Honvéd-Érd szombaton 11 órakor a III. kerületi TVE uszodájában játszik a Vasassal a 10-15. helyek elosztásáért. Míg a 2006-osok már a negyedik kört játsszák a rájátszásban, miután a Hajós uszodában a Honvéd-Érd a Kaposvárral, a Százhalombatta a Kanizsával vív meg.

Diapolo Serdülő Bajnokság, rájátszás 10-15. helyért, 2. forduló, 02.17., ÉRD Aréna
13.30:
OSC VSE II–Vasas SC
14.30: Honvéd Kölyök Polo–DFVE-TOPO
15.30: Budapesti Honvéd SE-Érd–Cápa VK

Rusorán Péter Gyermekbajnokság, 2004, Rájátszás, 10-15. helyért, 1. forduló, III. kerületi TVE uszoda, 02.17.
11.00:
Vasas SC–Budapesti Honvéd SE-Érd

Kőnigh György Gyermekbajnokság, 2006, Rájátszás, 13-24. helyért, 4. forduló, Hajós 33m-es, 02.17.
11.00:
Kaposvári VK–Budapesti Honvéd SE-Érd
12.00: Kanizsa VSP–Százhalombatta

Shaolin wushu
A márciusi, budapesti Európa-bajnokság előtt utolsó versenyére készül az Érdi Shaolin Wushu és Sportakrobatikai Sportegyesület, amely Budapesten, az Ázsia Centerben vesz részt egy, a kínai Holdújévhez kapcsolódó viadalon.

Címkék