Több mint egy hónap után nyert a BKG-VMG DSE

Legutóbb január 14-én, a sereghajtó Dunaújváros ellen tudott utoljára nyerni a BKG-VMG DSE NB II-es (harmadosztály) férfi kosárlabda csapata, amely a tizenhatodik fordulóban ismét győzött.

Hasonló tartalmaink:

Miután a Dunaújvárost követően a három dobogós ellen lépett pályára és kapott ki, a múlt héten a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban bekövetkező csőtörés miatt elmaradt a Siófoki Kosársuli elleni mérkőzése az érdi kosárlabdázóknak, akik az NB II Nyugati csoportjában ezúttal a Marcali VSzSE vendégeként játszottak. A két csapat a bajnokság első felében Érden találkozott, amikor Valaczkay Gáborék 80–64-re nyertek.

Ezúttal a Marcali még két ponttal megnyerte az első tíz percet, de ezután a VMG a második játékrészben lendületbe került, s 26–12-re hozta a felvonást, így a nagyszünetre már tizenkét pontos előnnyel vonultak a vendégek. A harmadik negyed éppen, de a Somogy megyei alakulaté lett, de a záró játékrészben pontkerült a meccs végére, hiszen csak ezt az etapot 18 (!) egységgel nyerte a VMG, amely 87–58-ra győzött.

A BKG-VMG DSE legközelebb a tizenhetedik fordulóban február 25-én, 16 órakor a VMG tornacsarnokában lép pályára, amikor a Mosonmagyaróvárt fogadja.

Férfi kosárlabda NB II (harmadosztály), Nyugati csoport, 16. forduló
Marcali VSzSE–BKG-VMG DSE 58–87 (20–18, 12–26, 17–16, 9–27)

 

Címkék