Ezüstből aranyérem!

Pécsen rendezték meg az U11-es korosztályú tollaslabdázók csapatversenyének második fordulóját. Az Érdi VSE a Kis-Kasza Arabella, Fekete Tímea, Harmos Boldizsár, Flórián Bence és Horváth Levente összeállítású csapata az összesített versenyt megnyerte, míg a csapatversenyben második helyen zárt.

Hasonló tartalmaink:

A különleges lebonyolítású torna lényege, hogy a legalább négyfős csapatokban két-két fiú és lány szerepeljen, s ők játszanak mind egyéni, mind párosversenyt, valamint van egy különleges versenyszám is, melyben egy meccs során hárompontonként váltják egymást a felek, így van, hogy fiú játszik lány ellen.

– Nagyon jó volt, egy nap volt tíz meccsünk, pénteken pedig egy közös edzésünk. Egyéniben egyet veszítettem, párosban nem veszítettünk. Összesen pedig csak háromszor kaptunk ki – mondta Kis-Kasza Arabella, az Érdi VSE tollaslabdázója, aki a különleges versenyszámról is nyilatkozott. – Összesen egymás után három pontig lehet pályán lenni, de ha elveszítjük a pontot, akkor cserélünk, de itt sem veszítettünk – tette hozzá.

Miután az U11-es csapatverseny első fordulójában, Seregélyesen harmadik helyen zárt az Érdi VSE, ezúttal pedig ezüstérmes lett, így a Péccsel azonos mérleggel, egy második és egy harmadik hellyel végzett volna az élen, de az egymás elleni mérleg az érdieknek kedvezett, akik így az összesített verseny élén végeztek!

Az Érdi VSE U11-es csapatának tagjai: Kis-Kasza Arabella, Fekete Tímea, Harmos Boldizsár, Flórián Bence, Horváth Levente

Címkék