Föld napja a főtéren

Nyolcadik alkalommal ünnepli gyermekeknek szóló rendezvénnyel a Föld napját Érd városa. Az önkormányzat és az Ö.t.h.é.t. Egyesület Pest Megyei Tagozata, illetve együttműködő partnereik április 20-án, kilenc és egy óra között öko-akadályversenyre várják az óvodásokat, iskolásokat a főtérre. A rendezvényen Kerepesi Réka, a legutóbbi Pest Megye Szépe győztese, a verseny idei hivatalos arca is jelen lesz és a gyerekekkel együtt vesz részt a környezettudatos foglalkozásokon.

Hasonló tartalmaink:

A gyerekek ezúttal is kipróbálhatják a palackprést és a papírcsocsót, a PET-palackos lengőtekét, és még számtalan, a környezetvédelemhez kapcsolódó játékot. Bada Zoltán, az Az Ö.t.h.é.t. Egyesület Pest Megyei Tagozatának elnökét kérdeztük az ÉRD FM 101,3 szolgáltató magazinjában a Köztünk maradban.

Az interjú végén a Bada Zoltán, aki környezetvédelmi munkáin túl, szépségversenyek alapító-versenyigazgatója is; arról is beszél, hogy hamarosan a Pest megye szépe döntős lányait újra együtt láthatjuk a színpadon, hiszen első alkalommal rendeznek Csokoládé és Édesség Fesztivált Tatán, ahol a kézműves csokoládék és ínycsiklandó édességek mellett a tavalyi Pest Megye Szépe hivatalos arca, a III. Érd Szépe királynője: Kis Korina lát el háziasszonyi teendőket, majd pedig a NYITNIKÉK Tavaszi Kiállítás és Vásáron találkozhatunk újra a Pest megye Szépe döntős hölgyeivel.

Print

Címkék