A lakosság segítségét kérik a rendőrök

Az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya  lopás gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen, akik március 13-án éjjel egy diósdi ház kertjében álló autóból pénztárcát, iratokat loptak. A rendőrség a lakosság segítségét kéri a tettesek azonosításához.

Hasonló tartalmaink:

A nyomozás adatai szerint az ismeretlen elkövetők 2018. március 13-án este kilenc és 14-én fél hét között bemásztak egy diósdi ház udvarára, és az ott leállított gépkocsiból pénztárcát, személyes iratokat, bankkártyát és egyéb használati tárgyakat loptak el. Ezt követően a bankkártyát felhasználva több alkalommal készpénzt vettek fel a sértett számlájáról, és vásároltak is a kártyával.

A feltételezett elkövetőkről felvételek is rendelkezésre állnak:

 

Az Érdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit illetve két nőt felismeri, tartózkodási helyükről vagy a bűncselekményről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen vagy telefon útján az Érdi Rendőrkapitányságon (cím: 2030 Érd, Felső u. 4. sz., telefon: 06 23 365 041), vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-28-83-as telefonszámon, továbbá bejelentést tehet az ingyenesen hívható a 06-80/555-111-es ”Telefontanú” zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

(police.hu)

Címkék