Érem és pontszerző helyek az ifi Magyar Bajnokságról

Impozáns helyszínen, a Veszprém Arénában rendezték az U18-as cselgáncsozók országos bajnokságát március 17-én. A Diósdi DSE és Érdi JC-t tt versenyző képviselte.

Az erős mezőnyben Darabos Márknak (-90 kg) és Vargha Zsoltnak (-81 kg) nem sikerült helyezést elérniük. Hajdu Ilang (-48 kg) az első meccsén botlott, majd a bronzmeccsig ipponokkal menetelt és a dobogó harmadik fokára állhatott. Bodor Sára (-57 kg) három nyertes meccsel kezdett. Az elődöntő azonban nem sikerült jól, majd a bronzmeccs sem. Így az ötödik helyen végzett. Dávid Évának (-70 kg) is sikerült pontszerző helyen végeznie, hetedik lett.

Ezt követően március 18-án a 450 sportolót felvonultató Budaörs kupán léptek tatamira az egyesület diák és serdülő korosztályú versenyzői.

Diák C korosztályban bronzérmet szerzett Darabos Gergő, Riedl Ákos, Varga Dániel és Vörös Vilmos. Ötödik lett Szabó-Götz Barnabás.

Diák B korosztályban aranyérmes lett Horváth Nándor és Kisfaludy Eszter. Ezüstérmet szerzett Jüttner Janka. Révay Balázs a dobogó harmadik fokára állhatott.

Diák A korosztályban Tölgyfa János ötödik helyen végzett.

Serdülő korosztályban Büki Viktória és Kurdi Benedek megnyerte súlycsoportja küzdelmeit. Jüttner Ábel bronzérmes, Balogh Bálint ötödik lett.

(Fotó: Diósd-Érd judo csapat facebook oldala)

Címkék