Budaörs: U-válogatott érkezik!

Horváth Laura, Nemzeti Kézilabda Akadémia 19 esztendős játékosa a következő idénytől a Budaörs NB I-es női kézilabda csapatát erősíti.

Hasonló tartalmaink:

A klub hivatalos honlapja úgy fogalmaz, Pásztor Noémi után Horváth Laura személyében újabb aktív korosztályos válogatott kézilabdázó csatlakozik a 2018/2019-es szezonban a Budaörs Handball keretéhez. Az 1999-es születésű tehetség tökéletesen illeszkedik a klub filozófiájába, miszerint elsősorban fiatal magyar reménységekkel képzelik el a jövőt. Jelenleg a NEKA-val az NB I/B-s bajnoki címért küzdő átlövő 2019 nyaráig érvényes szerződést hitelesített aláírásával.

„Váratlanul ért a lehetőség, nem igazán mertem számítani rá, de nagyon örültem neki. Azt már korábban eldöntöttem, hogy ha lehetőségem nyílik rá, NB I-es csapathoz szeretnék igazolni, hogy kipróbáljam magam, mit tudok a legjobbak közt. Sokat beszélgettem a válogatottban Pásztor Noémivel, aki csak megerősített a döntésemben. Budaörsön lehetőséget kapnak a fiatalok a bizonyításra, csak rajtam múlik, hogy élek-e vele. Bízom benne, hogy a dinamikámmal és az átlövéseimmel a csapat hasznára leszek majd. Elsősorban fejlődést és rutinszerzést várok a következő évtől, szeretném megállni a helyem ezen a szinten is” – mondta a marcali születésű Horváth Laura, aki a Tamási KC és a NEKA után teszi át székhelyét Mihály Attila együtteséhez.

fotó: budaorshandball.hu

Címkék