Javítani kell!

A közelben, a Csepel FC vendégeként lép pályára az Érdi VSE NB III-as alakulata a Nyugati csoport 21. fordulójában, március 31-én, 16 órától.

Hasonló tartalmaink:

Kulcsfontosságú mérkőzés következik a Csepel FC ellen az Érdi VSE felnőtt labdarúgóinak, hiszen az Ajka, a III. kerület és a Kaposvár elleni vereségekkel ugyan továbbra is második helyen áll a tabellán, ám mögötte egypontos hátránnyal áll az egy meccsel kevesebbet játszó Andráshida, illetve a két elmaradt meccsét még be nem pótló FC Ajka.

A Csepel FC tavasszal még nem tudott nyerni, hiszen Dunaharasztin 1–1-et, hazai pályán a Csorna ellen 2–2-t értek el Gabala Krisztián fiai, míg Pápán 2–1-es vereséget szenvedtek. Hét győzelmükkel, öt döntetlenjükkel és szintén hét vereségükkel pedig huszonhat pontot szerezve a kilencedik helyet foglalják el a tabellán. A kiesőzónától kellő távolságra álló csepeli alakulat azonban előrelépni sem tud nagyon, hiszen az élmezőny tagjaival szemben jelentős lemaradása van.

Az érdieknek van miért visszavágniuk a Csepel FC-nek, hiszen ősszel, a hatodik fordulóban a mérkőzést végig kézben tartották, ám akkor a vendégek egy korábbi érdi, Korozmán Norbert 93. percben értékesített büntetőjével pontot raboltak az Ercsi útról.

– Remélem, hogy visszatérünk a győzelem útjára. Bízom benne, hogy el tudjuk hozni a három pontot és ha megvan ez a meccs, és jövő héten elverjük az Andráshidát, akkor úgy kezdjük pontszámban a tavaszt, mint az őszt és akkor ott tudunk lenni a dobogóért folytatott harcban – fejtette ki várakozásait Limperger Zsolt.

A március 31-én, 16 órakor kezdődő mérkőzést a Móri Tamás vezeti, segítői Mohos Milán és Aradi József lesznek. A Béke téri Stadionban rendezett találkozót az erdivse.hu ezúttal is élőben közvetíti.

NB III, Nyugati csoport, 21. forduló
03.31., 16.00, 1212 Budapest, Béke tér 1.: Csepel FC–Érdi VSE

fotó: Balogh István​

Címkék